Авијација / Aviation

 • Forum
  Topics
  Posts
  Last post
 • Цивилна авијација / Civil aviation
  Дискусии за цивилното воздухопловство, авиотранспорт и индустрија.
  Discussions about the civil aviation, airliners and industry.
  1000 Topics
  11249 Posts
  Last post by filipv View the latest post
  30 Sep 2020, 09:28
 • Воена авијација / Military aviation
  Дискусии за воената авијација, различните воени опреми и борбени машини.
  Discussions about the military aviation, various military equipment and combat machines.
  646 Topics
  62442 Posts
  Last post by alvarhanso View the latest post
  Today, 13:13
 • Спортска авијација / General aviation
  За љубителите на лесните авиони,падобранството,едрилиците и ултралесните летала.
  For the fans of the light aircraft, paragliders, private flying and sailplanes.
  208 Topics
  2119 Posts
  Last post by dragan_mig31 View the latest post
  05 Sep 2020, 16:20
 • Авионски несреќи / Case study
  Факти, причини и последици од авионските несреќи.
  Facts, reasons and outcomes from aircrash investigations.
  679 Topics
  4847 Posts
  Last post by Iko View the latest post
  26 Sep 2020, 06:45
 • Галерија и линкови / Gallery and links
  Место за интересни фотографии, видеа и линкови.
  A place for interesting photos, videos and links.
  843 Topics
  5701 Posts
  Last post by dragan_mig31 View the latest post
  17 Sep 2020, 10:22
 • Аеромитинзи и случувања / Air shows and events
  Сите интересни случувања поврзани со воздухопловството во светот.
  Events and happenings in aviation in the world.
  115 Topics
  2687 Posts
  Last post by dragan_mig31 View the latest post
  19 Dec 2019, 16:17
 • Историја на авијацијата / Aviation history
  Историјат на важните чекори и остварувања кои придонесле за формирањето на денешната авијација.
  A historic review of the important steps and achievements that contributed for the aviation of today.
  150 Topics
  1596 Posts
  Last post by Iko View the latest post
  28 Aug 2020, 20:03

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest