Авијација / Aviation

 • Forum
  Topics
  Posts
  Last post
 • Цивилна авијација / Civil aviation
  Дискусии за цивилното воздухопловство, авиотранспорт и индустрија.
  Discussions about the civil aviation, airliners and industry.
  999 Topics
  11068 Posts
  Last post by Iko View the latest post
  30 minutes ago
 • Воена авијација / Military aviation
  Дискусии за воената авијација, различните воени опреми и борбени машини.
  Discussions about the military aviation, various military equipment and combat machines.
  641 Topics
  57807 Posts
  Last post by filipv View the latest post
  14 minutes ago
 • Спортска авијација / General aviation
  За љубителите на лесните авиони,падобранството,едрилиците и ултралесните летала.
  For the fans of the light aircraft, paragliders, private flying and sailplanes.
  207 Topics
  2106 Posts
  Last post by Miksi View the latest post
  09 Dec 2018, 22:45
 • Авионски несреќи / Case study
  Факти, причини и последици од авионските несреќи.
  Facts, reasons and outcomes from aircrash investigations.
  668 Topics
  4793 Posts
  Last post by karamba View the latest post
  21 Apr 2019, 08:34
 • Галерија и линкови / Gallery and links
  Место за интересни фотографии, видеа и линкови.
  A place for interesting photos, videos and links.
  842 Topics
  5677 Posts
  Last post by karamba View the latest post
  05 Apr 2019, 20:32
 • Аеромитинзи и случувања / Air shows and events
  Сите интересни случувања поврзани со воздухопловството во светот.
  Events and happenings in aviation in the world.
  114 Topics
  2677 Posts
  Last post by dragan_mig31 View the latest post
  10 Jun 2018, 22:52
 • Историја на авијацијата / Aviation history
  Историјат на важните чекори и остварувања кои придонесле за формирањето на денешната авијација.
  A historic review of the important steps and achievements that contributed for the aviation of today.
  150 Topics
  1580 Posts
  Last post by karamba View the latest post
  11 Apr 2019, 22:37

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest