Авијација / Aviation

 • Forum
  Topics
  Posts
  Last post
 • Цивилна авијација / Civil aviation
  Дискусии за цивилното воздухопловство, авиотранспорт и индустрија.
  Discussions about the civil aviation, airliners and industry.
  997 Topics
  10885 Posts
  Last post by karamba View the latest post
  16 Feb 2018, 07:38
 • Воена авијација / Military aviation
  Дискусии за воената авијација, различните воени опреми и борбени машини.
  Discussions about the military aviation, various military equipment and combat machines.
  631 Topics
  53448 Posts
  Last post by G3SG-1 View the latest post
  Yesterday, 22:36
 • Спортска авијација / General aviation
  За љубителите на лесните авиони,падобранството,едрилиците и ултралесните летала.
  For the fans of the light aircraft, paragliders, private flying and sailplanes.
  206 Topics
  2100 Posts
  Last post by laki View the latest post
  16 Jan 2018, 14:42
 • Авионски несреќи / Case study
  Факти, причини и последици од авионските несреќи.
  Facts, reasons and outcomes from aircrash investigations.
  649 Topics
  4704 Posts
  Last post by karamba View the latest post
  11 Feb 2018, 15:03
 • Галерија и линкови / Gallery and links
  Место за интересни фотографии, видеа и линкови.
  A place for interesting photos, videos and links.
  837 Topics
  5608 Posts
  Last post by dragan_mig31 View the latest post
  12 Feb 2018, 16:42
 • Аеромитинзи и случувања / Air shows and events
  Сите интересни случувања поврзани со воздухопловството во светот.
  Events and happenings in aviation in the world.
  114 Topics
  2674 Posts
  Last post by dragan_mig31 View the latest post
  18 Sep 2017, 16:17
 • Историја на авијацијата / Aviation history
  Историјат на важните чекори и остварувања кои придонесле за формирањето на денешната авијација.
  A historic review of the important steps and achievements that contributed for the aviation of today.
  150 Topics
  1569 Posts
  Last post by G3SG-1 View the latest post
  05 Oct 2017, 14:06

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest