Хоби и забава / Hobies and fun

 • Forum
  Topics
  Posts
  Last post
 • Макетарство и Моделарство / Modeling
  За љубителите со дебели нерви и креативност во обликувањето на овие прекрасни модели.
  For the creative fans with patience who build these magnificent models.
  905 Topics
  8959 Posts
  Last post by dragan_mig31 View the latest post
  11 Jul 2019, 22:14
 • Симулатори / Simulators
  Flight simulator, Lock on и останати симулации.
  Flight simulator, Lock on and other flying simulators.
  136 Topics
  1626 Posts
  Last post by Марко СВ.Н. View the latest post
  01 Sep 2018, 11:26
 • MacVACC & VATSIM
  Дискусии околу VATSIM мрежата. Се што не ви е јасно а сакате да го дознаете.
  Discussions about the VATSIM network. Everything that you don't know but you are willing to find it out.
  53 Topics
  339 Posts
  Last post by kapetan_filip View the latest post
  18 Nov 2016, 10:25
 • Фотографија и спотери / Photography and spotters
  За оние кои ги интересираат фотографските техники и џаболебарење на аеродромите.
  For those who are interested in the technics of photography and like to spend time near airports.
  120 Topics
  20600 Posts
  Last post by alvarhanso View the latest post
  16 Jul 2019, 17:37

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron