Хоби и забава / Hobies and fun

 • Forum
  Topics
  Posts
  Last post
 • Макетарство и Моделарство / Modeling
  За љубителите со дебели нерви и креативност во обликувањето на овие прекрасни модели.
  For the creative fans with patience who build these magnificent models.
  828 Topics
  8735 Posts
  Last post by G3SG-1 View the latest post
  17 Feb 2018, 09:04
 • Симулатори / Simulators
  Flight simulator, Lock on и останати симулации.
  Flight simulator, Lock on and other flying simulators.
  136 Topics
  1622 Posts
  Last post by (Z)Grozen View the latest post
  04 Jul 2017, 21:35
 • MacVACC & VATSIM
  Дискусии околу VATSIM мрежата. Се што не ви е јасно а сакате да го дознаете.
  Discussions about the VATSIM network. Everything that you don't know but you are willing to find it out.
  53 Topics
  339 Posts
  Last post by kapetan_filip View the latest post
  18 Nov 2016, 10:25
 • Фотографија и спотери / Photography and spotters
  За оние кои ги интересираат фотографските техники и џаболебарење на аеродромите.
  For those who are interested in the technics of photography and like to spend time near airports.
  119 Topics
  19999 Posts
  Last post by alvarhanso View the latest post
  17 Feb 2018, 20:55

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest