FOR COMMENT или За Коментирање

Неврзани работи кои и немаат баш многу врска со авијацијата.
Simple chit chat for things that may not really correspond with aviation.

Re: FOR COMMENT или За Коментирање

Postby Iko » 10 Oct 2017, 20:11

Ma Vučko sve zna...sve! :lol:
Iko
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 29972
Joined: 06 Dec 2008, 22:55
Location: Cape Town, RSA

Re: FOR COMMENT или За Коментирање

Postby Canemakedonski » 10 Oct 2017, 20:21

Даа, вистински Kwisatz Haderach :D :D :D
Canemakedonski
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
User avatar
 
Posts: 4775
Joined: 11 Nov 2006, 22:12
Location: Prilep

Re: FOR COMMENT или За Коментирање

Postby Iko » 10 Oct 2017, 20:55

Kwisaljub Haderachetnich...
Iko
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 29972
Joined: 06 Dec 2008, 22:55
Location: Cape Town, RSA

Re: FOR COMMENT или За Коментирање

Postby kocov » 10 Oct 2017, 21:58

Iko wrote:Tresla se Španska gora - rodio se Katalonski miš...:roll:


Toe e парламенто на каталонија нема да прогласи независност на Каталонија за џабе народот јадеше котек ако не те заеби политичар нема кој .Како ситуација на од к-15 кога тошо малерот е претседател на зградата и оди му вика на сите еј дајте пари за оваа онаа ама сите партиски определени му викат ами партија ти дозволи не другиот исто така од другата партија и на крајот тошо крева раце и му вика на синот епа ај да одиме да извадиме една книшка тое е то никој не ја ее ...а поке демократијата
Се ке направам како што треба и на крајот пак ништо..лоша срејка или што и јас самиот незнам
kocov
Капетан на SR-71 Blackbird
Капетан на SR-71 Blackbird
User avatar
 
Posts: 7768
Joined: 12 Jan 2008, 18:59
Location: Republika Bitola

Re: FOR COMMENT или За Коментирање

Postby Iko » 12 Oct 2017, 12:07

Iko
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 29972
Joined: 06 Dec 2008, 22:55
Location: Cape Town, RSA

Re: FOR COMMENT или За Коментирање

Postby Iko » 12 Oct 2017, 16:32

Iko
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 29972
Joined: 06 Dec 2008, 22:55
Location: Cape Town, RSA

Re: FOR COMMENT или За Коментирање

Postby kocov » 12 Oct 2017, 21:54

Iko wrote:http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/10/svet/2902227/amerikanci-izlaze-iz-uneska.html


Оваа за косово солидарност како шо ми изгледа овие саката да го уништат ОН по онаа изјава на трамп/
Се ке направам како што треба и на крајот пак ништо..лоша срејка или што и јас самиот незнам
kocov
Капетан на SR-71 Blackbird
Капетан на SR-71 Blackbird
User avatar
 
Posts: 7768
Joined: 12 Jan 2008, 18:59
Location: Republika Bitola

Re: FOR COMMENT или За Коментирање

Postby kocov » 12 Oct 2017, 21:55

Canemakedonski wrote:Даа, вистински Kwisatz Haderach :D :D :DКе му отвори сега во санџак Ердо ЧОБАН ЧОРАП ХОЛДИНГ ке шијат чорапи , гаки доли маици , ке ги продават поевтино се разбира на панагури ке бидат конкуренција на шутка продукција.
Се ке направам како што треба и на крајот пак ништо..лоша срејка или што и јас самиот незнам
kocov
Капетан на SR-71 Blackbird
Капетан на SR-71 Blackbird
User avatar
 
Posts: 7768
Joined: 12 Jan 2008, 18:59
Location: Republika Bitola

Previous

Return to Општи муабети / Off topic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron