Воздухопловни видеа

Место за интересни фотографии, видеа и линкови.
A place for interesting photos, videos and links.

Re: Воздухопловни видеа

Postby Canemakedonski » 09 Sep 2016, 23:38

Canemakedonski
Капетан на SR-71 Blackbird
Капетан на SR-71 Blackbird
User avatar
 
Posts: 5647
Joined: 11 Nov 2006, 22:12
Location: Prilep

Re: Воздухопловни видеа

Postby filipv » 11 Feb 2019, 14:12

Не знам за вас, ама јас вакви видеа можам да гледам со саати. Со. саати. Кога аутопилотот ќе каже „минимумс“ а чудовиштето од 50+ тони се клати како ливче на немирниот воздух лебдејќи кон пистата - се подмочувам. Не знам зашто ама тоа е.

filipv
Капетан на А380
Капетан на А380
User avatar
 
Posts: 1457
Joined: 13 Dec 2017, 11:54

Re: Воздухопловни видеа

Postby karamba » 17 Feb 2019, 12:28

karamba
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
User avatar
 
Posts: 11645
Joined: 26 Jun 2009, 22:07
Location: Skopje,R.Makedonija

Re: Воздухопловни видеа

Postby filipv » 18 Feb 2019, 10:24

Еден ден... еден ден... (се надевам веќе догодина)
filipv
Капетан на А380
Капетан на А380
User avatar
 
Posts: 1457
Joined: 13 Dec 2017, 11:54

Re: Воздухопловни видеа

Postby Iko » 18 Feb 2019, 11:19

Perverzii videovo...iliti sozhivotno iskazhano - bashkimi i pervertit seksual të aviacionit...:bravo:
Iko
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
Online
 
Posts: 36062
Joined: 06 Dec 2008, 22:55
Location: Cape Town, RSA

Re: Воздухопловни видеа

Postby karamba » 05 Apr 2019, 20:32

karamba
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
User avatar
 
Posts: 11645
Joined: 26 Jun 2009, 22:07
Location: Skopje,R.Makedonija

Previous

Return to Галерија и линкови / Gallery and links

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests