Воздухопловни документарци

Место за интересни фотографии, видеа и линкови.
A place for interesting photos, videos and links.

Re: Воздухопловни документарци

Postby IgorMKD » 21 May 2010, 23:25

Драган, секоја чест за ова. Ме врати во младоста со овие кадри и ми разбуди некои емоции... Имено мојата љубов кон авијацијата е директно врзана со мојот прв визуелен контакт токму со оние 16 лепотани кои во 1987 слетаа на Батајница. Токму од тие причини, веројатно, за мене нема и никогаш нема да има поубава 29ка од онаа со ознаките на РВиПВО :twisted:
"Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a fukara se obogati" - Ivo Andrić
IgorMKD
Астронаут
Астронаут
User avatar
 
Posts: 15337
Joined: 23 Nov 2006, 14:06
Location: Автокоманда, Скопје

Re: Воздухопловни документарци

Postby dragan_mig31 » 25 May 2010, 12:45

еве уште едно опако видео


♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22283
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Воздухопловни документарци

Postby dragan_mig31 » 27 May 2010, 15:12

одлично ромотивно видео на Египетското ВВ за својата акро група која лета на к-8


♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22283
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Воздухопловни документарци

Postby dragan_mig31 » 04 Jul 2010, 13:23

многу добри документарци


♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22283
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Воздухопловни документарци

Postby dragan_mig31 » 04 Jul 2010, 13:42

второ продолжение на истата тема од истиот серијал

♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22283
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Воздухопловни документарци

Postby dragan_mig31 » 04 Jul 2010, 14:51

ајмо јуришна авијација

♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22283
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re:

Postby AlexGreat » 23 Nov 2010, 09:13Пошто го симнувам овој документарец..а на следните страници ми се чини има уште еден за апачи..дали е тој понов можда или пак се исти?
AlexGreat
Пилот на Су-25
Пилот на Су-25
User avatar
 
Posts: 9238
Joined: 05 Mar 2009, 22:18

Re: Воздухопловни документарци

Postby dragan_mig31 » 17 Nov 2011, 14:17

Еве уште еден опак документарец од серијалот wings of russia

♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22283
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Воздухопловни документарци

Postby Теа Јованова » 23 Dec 2011, 19:38

Случајно налетав на нешто прекрасно.... http://mojataubavagradina.mk/index.php/foto/2011-08-25-10-06-35/675-avionski-pejsazi-na-gradini
Теа Јованова
Падобранец
Падобранец
User avatar
 
Posts: 2
Joined: 23 Dec 2011, 13:17

Re: Воздухопловни документарци

Postby BORG » 10 Mar 2012, 22:31

Ryanair Caught Napping

BORG
Капетан на А380
Капетан на А380
User avatar
 
Posts: 1328
Joined: 15 Jul 2006, 22:09
Location: YYZ Toronto -Mississauga ON

Re: Воздухопловни документарци

Postby BORG » 14 Apr 2012, 19:56BORG
Капетан на А380
Капетан на А380
User avatar
 
Posts: 1328
Joined: 15 Jul 2006, 22:09
Location: YYZ Toronto -Mississauga ON

Re: Воздухопловни документарци

Postby BORG » 14 Apr 2012, 20:02

Inace vo prviot del pd gore postiranite linkovi moze da se vidi eden od avioimpexovite avioni pred rasklopuvanje...

Image
BORG
Капетан на А380
Капетан на А380
User avatar
 
Posts: 1328
Joined: 15 Jul 2006, 22:09
Location: YYZ Toronto -Mississauga ON

Re: Воздухопловни документарци

Postby dragan_mig31 » 14 May 2012, 13:29

♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22283
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Воздухопловни документарци

Postby dragan_mig31 » 14 May 2012, 23:19

♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22283
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Воздухопловни документарци

Postby dragan_mig31 » 15 May 2012, 13:11

♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22283
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Воздухопловни документарци

Postby dragan_mig31 » 15 May 2012, 13:53

Ова го барам со години на енглески али јок


♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22283
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

PreviousNext

Return to Галерија и линкови / Gallery and links

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests