Learjet 60 на Република Македонија

Место за интересни фотографии, видеа и линкови.
A place for interesting photos, videos and links.

Learjet 60 на Република Македонија

Postby BORG » 06 Nov 2008, 01:08

Rep. of Macedonia - Government Learjet 60

BORG
Капетан на А380
Капетан на А380
User avatar
 
Posts: 1328
Joined: 15 Jul 2006, 22:09
Location: YYZ Toronto -Mississauga ON

Postby Scylla » 24 Nov 2008, 04:59

Image
Airplanes usually kill you quickly - a woman takes her time.
Scylla
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
User avatar
 
Posts: 4913
Joined: 12 Jul 2006, 02:21
Location: Лозана

Re: Learjet 60 на Република Македонија

Postby Avijaticar » 23 Aug 2012, 20:29

Image
Avijaticar
Капетан на B737
Капетан на B737
User avatar
 
Posts: 419
Joined: 08 Aug 2007, 00:21

Re: Learjet 60 на Република Македонија

Postby alvarhanso » 08 Apr 2013, 22:39

Image
..

The future is already here - it's just not evenly distributed
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 25809
Joined: 21 Jul 2007, 12:34
Location: Skopje

Re: Learjet 60 на Република Македонија

Postby Bobo » 09 Sep 2013, 20:04

Да не зарѓа темава..

Image
Image
Image
Image
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
User avatar
 
Posts: 8164
Joined: 26 Oct 2007, 20:16

Re: Learjet 60 на Република Македонија

Postby Bobo » 09 Sep 2013, 20:07

Image
Image
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
User avatar
 
Posts: 8164
Joined: 26 Oct 2007, 20:16

Re: Learjet 60 на Република Македонија

Postby Bobo » 08 Jun 2014, 06:16

Image
Заебавајте се вие али ептен е лепотан авионов
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
User avatar
 
Posts: 8164
Joined: 26 Oct 2007, 20:16

Re: Learjet 60 на Република Македонија

Postby Falcon » 29 Jun 2014, 03:52

Не би било лошо кога би можеле да видиме неколку слики и од ентериерот на авиончето...
Falcon
Капетан на B747
Капетан на  B747
User avatar
 
Posts: 810
Joined: 06 Mar 2008, 19:59
Location: Macedonia

Re: Learjet 60 на Република Македонија

Postby karamba » 29 Jun 2014, 10:11

Image

Image

Image
karamba
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
User avatar
 
Posts: 11838
Joined: 26 Jun 2009, 22:07
Location: Skopje,R.Makedonija

Re: Learjet 60 на Република Македонија

Postby IgorMKD » 29 Jun 2014, 22:41

Топ фотографии :bravo:
"Igor, dojde vreme skoloto da e posledna sansa za onie koi nemaat nikakov drug talent ;)".
IgorMKD
Астронаут
Астронаут
User avatar
 
Posts: 15307
Joined: 23 Nov 2006, 14:06
Location: Автокоманда, Скопје

Re: Learjet 60 на Република Македонија

Postby Bobo » 23 Dec 2014, 11:01

Image

Ептен е убава линија има
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
User avatar
 
Posts: 8164
Joined: 26 Oct 2007, 20:16

Re: Learjet 60 на Република Македонија

Postby Skopjeair » 23 Dec 2014, 22:53

Колку е стара сликава, човекот во заднина е градоначалник, не работи веке на аеродром
I fly BELL 206 when I am sober!
Skopjeair
H.M. MURDOCK
H.M. MURDOCK
User avatar
 
Posts: 3184
Joined: 12 Oct 2006, 09:23

Re: Learjet 60 на Република Македонија

Postby Марко СВ.Н. » 15 Mar 2015, 16:23

Image
Марко СВ.Н.
Капетан на B747
Капетан на  B747
User avatar
 
Posts: 1026
Joined: 24 May 2013, 19:32
Location: Свети Николе

Re: Learjet 60 на Република Македонија

Postby Bobo » 15 Mar 2015, 16:49

Ептен добра птица
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
User avatar
 
Posts: 8164
Joined: 26 Oct 2007, 20:16

Re: Learjet 60 на Република Македонија

Postby Марко СВ.Н. » 23 May 2015, 13:08

Image

Image
Марко СВ.Н.
Капетан на B747
Капетан на  B747
User avatar
 
Posts: 1026
Joined: 24 May 2013, 19:32
Location: Свети Николе

Re: Learjet 60 на Република Македонија

Postby alvarhanso » 23 May 2015, 15:55

Кој ѕвер е Gulfstream-ов (G550?) во позадина, Хипо и Чипо. :)
..

The future is already here - it's just not evenly distributed
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 25809
Joined: 21 Jul 2007, 12:34
Location: Skopje

Re: Learjet 60 на Република Македонија

Postby IgorMKD » 23 May 2015, 16:02

Во тој контекст збориме за авионче и авион во права смисла на зборот :D Не ми скоривај јадови, навлечен сум на G650 :twisted:

Image
"Igor, dojde vreme skoloto da e posledna sansa za onie koi nemaat nikakov drug talent ;)".
IgorMKD
Астронаут
Астронаут
User avatar
 
Posts: 15307
Joined: 23 Nov 2006, 14:06
Location: Автокоманда, Скопје

Re: Learjet 60 на Република Македонија

Postby alvarhanso » 23 May 2015, 16:13

Ех, сеа и ти, G650 ти е crème de la crème во business jet категорија... тука негде со Dassault Falcon 7/8X кои исто ми се на листа кога B. Gates ќе ми ги остави парите во наследство. 8)
..

The future is already here - it's just not evenly distributed
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 25809
Joined: 21 Jul 2007, 12:34
Location: Skopje

Re: Learjet 60 на Република Македонија

Postby dragan_mig31 » 06 Jul 2015, 22:42

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 21718
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Learjet 60 на Република Македонија

Postby alvarhanso » 06 Jul 2015, 23:04

Што е онака исчаден?

Во Хрватска е ова?
..

The future is already here - it's just not evenly distributed
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 25809
Joined: 21 Jul 2007, 12:34
Location: Skopje

Next

Return to Галерија и линкови / Gallery and links

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron