Ниски прелети (фотографии и видео)

Место за интересни фотографии, видеа и линкови.
A place for interesting photos, videos and links.

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby dragan_mig31 » 15 Sep 2018, 18:49

filipv wrote:P-38 е најубавиот клипен авион во историјата на човештвото.Mene ovie mi se epten ubavi za oko avioni

Image

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
Online
 
Posts: 21718
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby filipv » 16 Sep 2018, 07:08

Јак-3 е срцка и го има мојот длабок наклон.

Но, меѓу мене и Спитфаерот никогаш не пламна оганот на љубовта, не знам зошто.
filipv
Капетан на А380
Капетан на А380
User avatar
 
Posts: 1583
Joined: 13 Dec 2017, 11:54

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby Iko » 16 Sep 2018, 12:49

Kako da plamne koga on e ogino-plukach...
Iko
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 36525
Joined: 06 Dec 2008, 22:55
Location: Cape Town, RSA

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby dragan_mig31 » 23 Sep 2018, 18:55

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
Online
 
Posts: 21718
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby Makedon » 03 Oct 2018, 13:08

Makedon
Капетан на B747
Капетан на  B747
User avatar
 
Posts: 1233
Joined: 11 Jan 2011, 20:42
Location: Skopje, Macedonia

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby Марко СВ.Н. » 12 Oct 2018, 13:21

Марко СВ.Н.
Капетан на B747
Капетан на  B747
User avatar
 
Posts: 1026
Joined: 24 May 2013, 19:32
Location: Свети Николе

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby dragan_mig31 » 21 Oct 2018, 21:03

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
Online
 
Posts: 21718
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby Bobo » 16 Nov 2018, 20:54

Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
User avatar
 
Posts: 8164
Joined: 26 Oct 2007, 20:16

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby dragan_mig31 » 18 Nov 2018, 14:34

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
Online
 
Posts: 21718
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Previous

Return to Галерија и линкови / Gallery and links

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests