Ниски прелети (фотографии и видео)

Место за интересни фотографии, видеа и линкови.
A place for interesting photos, videos and links.

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby dragan_mig31 » 18 May 2016, 22:47

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22917
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby Bobo » 20 May 2016, 23:13

https://www.facebook.com/aviacaosemnoca ... 086265485/

Дали го видовте истото што и јас?? :|
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
User avatar
 
Posts: 8488
Joined: 26 Oct 2007, 20:16

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby karamba » 21 May 2016, 11:01

Bobo wrote:https://www.facebook.com/aviacaosemnocaoo/videos/1004838086265485/

Дали го видовте истото што и јас?? :|


Еее будал :lol:
karamba
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
User avatar
 
Posts: 13159
Joined: 26 Jun 2009, 22:07
Location: Skopje,R.Makedonija

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby karamba » 19 Jun 2016, 11:12

Глејте го видеово поготово Су-25-ките при крајот...брееј

karamba
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
User avatar
 
Posts: 13159
Joined: 26 Jun 2009, 22:07
Location: Skopje,R.Makedonija

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby dragan_mig31 » 26 Jun 2016, 11:42

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22917
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby dragan_mig31 » 27 Jun 2016, 15:14

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22917
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby dragan_mig31 » 05 Jul 2016, 00:05

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22917
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby Bobo » 15 Jul 2016, 13:39

Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
User avatar
 
Posts: 8488
Joined: 26 Oct 2007, 20:16

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby dragan_mig31 » 27 Jul 2016, 13:26

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22917
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby dragan_mig31 » 03 Aug 2016, 09:19

♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22917
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby dragan_mig31 » 16 Aug 2016, 21:51

Samo za Karamba :)♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22917
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby dragan_mig31 » 22 Aug 2016, 21:46

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22917
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby alvarhanso » 10 Sep 2016, 11:17

Image
..

The future is already here - it's just not evenly distributed
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 28193
Joined: 21 Jul 2007, 12:34
Location: Skopje

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby dragan_mig31 » 14 Sep 2016, 23:49

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22917
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby dragan_mig31 » 26 Sep 2016, 00:36

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22917
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby alvarhanso » 27 Sep 2016, 00:17

Image
..

The future is already here - it's just not evenly distributed
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 28193
Joined: 21 Jul 2007, 12:34
Location: Skopje

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby karamba » 27 Sep 2016, 08:30

dragan_mig31 wrote:Image


О мајстор, ти фаќа ли око новава шема на украинциве, оваа темнава на 24-кава напред? Пред некој ден Алвар стави од некоја Ми-8/17 исто вака фарбана? Темна некако а...
karamba
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
User avatar
 
Posts: 13159
Joined: 26 Jun 2009, 22:07
Location: Skopje,R.Makedonija

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby apo_bullseye » 27 Sep 2016, 10:34

karamba wrote:
dragan_mig31 wrote:Image


О мајстор, ти фаќа ли око новава шема на украинциве, оваа темнава на 24-кава напред? Пред некој ден Алвар стави од некоја Ми-8/17 исто вака фарбана? Темна некако а...


Незнам за вас, мене ич не ми фаќа око, личи ко во Paint да е правена, што знам еве макетариве нека дадат стручно мислење :D
apo_bullseye
Капетан на А380
Капетан на А380
User avatar
 
Posts: 1695
Joined: 26 Feb 2010, 13:53
Location: Скопје

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby dragan_mig31 » 27 Sep 2016, 23:26

Искрено ружна до бесвест :D
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22917
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby dragan_mig31 » 28 Sep 2016, 11:11

♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22917
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

PreviousNext

Return to Галерија и линкови / Gallery and links

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron