Ниски прелети (фотографии и видео)

Место за интересни фотографии, видеа и линкови.
A place for interesting photos, videos and links.

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby filipv » 18 Jan 2018, 09:23

Во право си, фала, јас наседнав. :-)

https://hoaxeye.com/2017/09/07/low-flying/
filipv
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
User avatar
 
Posts: 3319
Joined: 13 Dec 2017, 11:54

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby dragan_mig31 » 19 Jan 2018, 14:44

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22917
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby dragan_mig31 » 28 Jan 2018, 09:53

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22917
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby karamba » 28 Jan 2018, 11:46

dragan_mig31 wrote:Image


Па, па, па ова било весело :twisted:
karamba
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
User avatar
 
Posts: 13159
Joined: 26 Jun 2009, 22:07
Location: Skopje,R.Makedonija

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby dragan_mig31 » 31 Jan 2018, 12:07

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22917
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby dragan_mig31 » 12 Feb 2018, 16:42

♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22917
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby dragan_mig31 » 12 Mar 2018, 20:40

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22917
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby Canemakedonski » 04 Jun 2018, 20:45Откаде овде на 5:27 Фуга Магистер?
Canemakedonski
Капетан на SR-71 Blackbird
Капетан на SR-71 Blackbird
User avatar
 
Posts: 5835
Joined: 11 Nov 2006, 22:12
Location: Prilep

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby alvarhanso » 09 Jun 2018, 19:19

..

The future is already here - it's just not evenly distributed
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 28193
Joined: 21 Jul 2007, 12:34
Location: Skopje

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby filipv » 11 Jun 2018, 10:43

Canemakedonski wrote:Откаде овде на 5:27 Фуга Магистер?


Да не е приватњак? спортски, панорамски лет?

Знам дека една фирма од Флорида продава половни Фуга Магистри.
filipv
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
User avatar
 
Posts: 3319
Joined: 13 Dec 2017, 11:54

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby Canemakedonski » 11 Jun 2018, 10:49

filipv wrote:
Canemakedonski wrote:Откаде овде на 5:27 Фуга Магистер?


Да не е приватњак? спортски, панорамски лет?

Знам дека една фирма од Флорида продава половни Фуга Магистри.


Веројатно е приватна и од неа веројатно го снимаат настанот. Само моја мисла
Canemakedonski
Капетан на SR-71 Blackbird
Капетан на SR-71 Blackbird
User avatar
 
Posts: 5835
Joined: 11 Nov 2006, 22:12
Location: Prilep

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby dragan_mig31 » 10 Aug 2018, 12:42

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22917
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby alvarhanso » 24 Aug 2018, 17:31

Image
..

The future is already here - it's just not evenly distributed
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 28193
Joined: 21 Jul 2007, 12:34
Location: Skopje


Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby dragan_mig31 » 25 Aug 2018, 08:41

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22917
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby dragan_mig31 » 13 Sep 2018, 23:59

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22917
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby filipv » 15 Sep 2018, 16:55

P-38 е најубавиот клипен авион во историјата на човештвото.
filipv
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
User avatar
 
Posts: 3319
Joined: 13 Dec 2017, 11:54

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby Iko » 15 Sep 2018, 17:38

Me-109G-6...ciganin je Švabski - 'al najlepši!
Iko
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 40039
Joined: 06 Dec 2008, 22:55
Location: Cape Town, RSA

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby alvarhanso » 15 Sep 2018, 17:43

P-51 Mustang / Hawker Sea Fury
..

The future is already here - it's just not evenly distributed
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 28193
Joined: 21 Jul 2007, 12:34
Location: Skopje

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby Canemakedonski » 15 Sep 2018, 18:18

alvarhanso wrote:P-51 Mustang / Hawker Sea Fury
Canemakedonski
Капетан на SR-71 Blackbird
Капетан на SR-71 Blackbird
User avatar
 
Posts: 5835
Joined: 11 Nov 2006, 22:12
Location: Prilep

PreviousNext

Return to Галерија и линкови / Gallery and links

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests

cron