Ниски прелети (фотографии и видео)

Место за интересни фотографии, видеа и линкови.
A place for interesting photos, videos and links.

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby dragan_mig31 » 15 Sep 2018, 18:49

filipv wrote:P-38 е најубавиот клипен авион во историјата на човештвото.Mene ovie mi se epten ubavi za oko avioni

Image

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22907
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby filipv » 16 Sep 2018, 07:08

Јак-3 е срцка и го има мојот длабок наклон.

Но, меѓу мене и Спитфаерот никогаш не пламна оганот на љубовта, не знам зошто.
filipv
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
User avatar
Online
 
Posts: 3281
Joined: 13 Dec 2017, 11:54

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby Iko » 16 Sep 2018, 12:49

Kako da plamne koga on e ogino-plukach...
Iko
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 39977
Joined: 06 Dec 2008, 22:55
Location: Cape Town, RSA

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby Makedon » 03 Oct 2018, 13:08

Makedon
Капетан на А380
Капетан на А380
User avatar
 
Posts: 1348
Joined: 11 Jan 2011, 20:42
Location: Skopje, Macedonia

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby Bobo » 16 Nov 2018, 20:54

Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
User avatar
 
Posts: 8484
Joined: 26 Oct 2007, 20:16

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby alvarhanso » 18 Jul 2019, 12:54

Image
..

The future is already here - it's just not evenly distributed
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 28146
Joined: 21 Jul 2007, 12:34
Location: Skopje

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby karamba » 11 Jan 2020, 03:01

Image
karamba
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
User avatar
 
Posts: 13136
Joined: 26 Jun 2009, 22:07
Location: Skopje,R.Makedonija

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby dragan_mig31 » 11 Jan 2020, 14:07

Image

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22907
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby Bobo » 11 Jan 2020, 14:22

Е ова е ниско!
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
User avatar
 
Posts: 8484
Joined: 26 Oct 2007, 20:16

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby karamba » 15 Jul 2020, 11:04

можеа веројатно уште мааалце пониско, високо е ова 8)

http://www.youtube.com/watch?time_conti ... e=emb_logo
karamba
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
User avatar
 
Posts: 13136
Joined: 26 Jun 2009, 22:07
Location: Skopje,R.Makedonija

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby alvarhanso » 17 Jul 2020, 14:43

Пониско, и ќе косеше трева. :)
..

The future is already here - it's just not evenly distributed
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 28146
Joined: 21 Jul 2007, 12:34
Location: Skopje

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby Iko » 17 Jul 2020, 14:57

Ili kje usisashe pesok, ko budalava:

Iko
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 39977
Joined: 06 Dec 2008, 22:55
Location: Cape Town, RSA

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby dragan_mig31 » 17 Sep 2020, 10:22

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22907
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Previous

Return to Галерија и линкови / Gallery and links

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests