Ниски прелети (фотографии и видео)

Место за интересни фотографии, видеа и линкови.
A place for interesting photos, videos and links.

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby karamba » 05 Aug 2015, 16:33

karamba
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
User avatar
 
Posts: 13228
Joined: 26 Jun 2009, 22:07
Location: Skopje,R.Makedonija

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby karamba » 05 Sep 2015, 11:36

Image
karamba
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
User avatar
 
Posts: 13228
Joined: 26 Jun 2009, 22:07
Location: Skopje,R.Makedonija

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby dragan_mig31 » 09 Sep 2015, 11:28

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22942
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby dragan_mig31 » 12 Sep 2015, 10:27

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22942
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby alvarhanso » 19 Sep 2015, 21:44

Image
..

The future is already here - it's just not evenly distributed
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 28435
Joined: 21 Jul 2007, 12:34
Location: Skopje

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby karamba » 19 Sep 2015, 22:31

Уффф ама го усвирел добро мајсторов :twisted:
karamba
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
User avatar
 
Posts: 13228
Joined: 26 Jun 2009, 22:07
Location: Skopje,R.Makedonija

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby dragan_mig31 » 20 Sep 2015, 14:10

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22942
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby dragan_mig31 » 21 Sep 2015, 12:18

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22942
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby alvarhanso » 21 Sep 2015, 21:56

Image
..

The future is already here - it's just not evenly distributed
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 28435
Joined: 21 Jul 2007, 12:34
Location: Skopje

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby alvarhanso » 21 Sep 2015, 21:56

Image
..

The future is already here - it's just not evenly distributed
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 28435
Joined: 21 Jul 2007, 12:34
Location: Skopje

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby Bobo » 21 Sep 2015, 22:43

dragan_mig31 wrote:Image


Ламбро фотографи
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
User avatar
 
Posts: 8501
Joined: 26 Oct 2007, 20:16

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby dragan_mig31 » 22 Sep 2015, 09:51

Диши сликата :D
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22942
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby dragan_mig31 » 24 Sep 2015, 11:12

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22942
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby Bobo » 25 Sep 2015, 16:48

Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
User avatar
 
Posts: 8501
Joined: 26 Oct 2007, 20:16

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby IgorMKD » 26 Sep 2015, 00:08

Колку само треба да си нездрав за над стајанка со борбени авиони (во време на војна) бришеш на мала висина со инертна стока како Ил-76... Абе све тоа треба уз ѕид а карши еден Maschinengewehr 42... Или, што би рекол брат ми, во ова славјанскиве земји едно три дена да врне бензин и потоа да акне еден гром... А Цвеле, се слагаш? :D
"Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a fukara se obogati" - Ivo Andrić
IgorMKD
Астронаут
Астронаут
User avatar
 
Posts: 15373
Joined: 23 Nov 2006, 14:06
Location: Автокоманда, Скопје

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby dragan_mig31 » 26 Sep 2015, 00:48

Ова е лекот за сите нас(словени)

Image

Иначе има и понездрави фаци.Нормално од балкан.У време Југославија лик има бришено над некој пут у бившата ни земја и со МиГ-21 има закачено сообраќаен знак.Имаше негде и фотка од мигот со оштетен флапс па после му е променет.Ако ја најдам фотката ќе ја пуштам овде.
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22942
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby IgorMKD » 26 Sep 2015, 11:54

Нееее бе... знакот го закачил флапсот. Немој молим те да вадиш муабети за топ-гановци :D
"Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a fukara se obogati" - Ivo Andrić
IgorMKD
Астронаут
Астронаут
User avatar
 
Posts: 15373
Joined: 23 Nov 2006, 14:06
Location: Автокоманда, Скопје

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby karamba » 26 Sep 2015, 12:36

IgorMKD wrote:Нееее бе... знакот го закачил флапсот. Немој молим те да вадиш муабети за топ-гановци :D

Значи знакот не бил по ЈУС и бил повисок од што треба...., хмммм ете уште една дилема или трилема се реши после години :wink: :lol: ма какви курнази биле тоа еехехх само да слуша чоек приказни :)
karamba
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
User avatar
 
Posts: 13228
Joined: 26 Jun 2009, 22:07
Location: Skopje,R.Makedonija

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby Skopjeair » 27 Sep 2015, 10:34

Е не ќе бришам со скутер, вака се брише со чудовиште!
I fly BELL 206 when I am sober!
Skopjeair
H.M. MURDOCK
H.M. MURDOCK
User avatar
 
Posts: 3184
Joined: 12 Oct 2006, 09:23

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby karamba » 27 Sep 2015, 13:48

Image
karamba
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
User avatar
 
Posts: 13228
Joined: 26 Jun 2009, 22:07
Location: Skopje,R.Makedonija

PreviousNext

Return to Галерија и линкови / Gallery and links

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests