Спектакуларно слетување

Место за интересни фотографии, видеа и линкови.
A place for interesting photos, videos and links.

Re: Спектакуларно слетување

Postby alvarhanso » 08 Oct 2016, 10:15Прага, минатата недела
..

The future is already here - it's just not evenly distributed
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 26718
Joined: 21 Jul 2007, 12:34
Location: Skopje

Re: Спектакуларно слетување

Postby Bobo » 06 Nov 2016, 15:33

Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
User avatar
 
Posts: 8339
Joined: 26 Oct 2007, 20:16

Re: Спектакуларно слетување

Postby alvarhanso » 06 Nov 2016, 15:58

Која бедес машина! :twisted:
..

The future is already here - it's just not evenly distributed
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 26718
Joined: 21 Jul 2007, 12:34
Location: Skopje

Re: Спектакуларно слетување

Postby Iko » 06 Nov 2016, 16:22

Nemu karakteristichniot reverzibilen potisok...
Iko
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 37983
Joined: 06 Dec 2008, 22:55
Location: Cape Town, RSA

Re: Спектакуларно слетување

Postby karamba » 06 Nov 2016, 18:21

еј мајку му опасна машина бе, не ги праат више вакви, све некои нежни се денес...ова глеј го... го опиња брзо доле му мава R мота пуна и тепа цела гас нагоре метак :bravo:
karamba
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
User avatar
 
Posts: 12409
Joined: 26 Jun 2009, 22:07
Location: Skopje,R.Makedonija

Re: Спектакуларно слетување

Postby Bobo » 06 Nov 2016, 18:29

karamba wrote:еј мајку му опасна машина бе, не ги праат више вакви, све некои нежни се денес...ова глеј го... го опиња брзо доле му мава R мота пуна и тепа цела гас нагоре метак :bravo:


Ке беше уште подобро ако отвореше кабина да му фрлат еден биг-мек од МЦ
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
User avatar
 
Posts: 8339
Joined: 26 Oct 2007, 20:16

Re: Спектакуларно слетување

Postby Bobo » 18 Nov 2016, 10:30

Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
User avatar
 
Posts: 8339
Joined: 26 Oct 2007, 20:16

Re: Спектакуларно слетување

Postby alvarhanso » 18 Nov 2016, 13:07

Коњи на поило. :)

Еве ги машините, 214-ки. За машини што не се прават веќе 35 години, коска се, л'скаат.

..

The future is already here - it's just not evenly distributed
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 26718
Joined: 21 Jul 2007, 12:34
Location: Skopje

Re: Спектакуларно слетување

Postby karamba » 12 Feb 2020, 23:43

Гадно мајку му, ветришта, дождови, опасни налети на ветар...

karamba
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
User avatar
 
Posts: 12409
Joined: 26 Jun 2009, 22:07
Location: Skopje,R.Makedonija

Previous

Return to Галерија и линкови / Gallery and links

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest