Спектакуларно полетување

Место за интересни фотографии, видеа и линкови.
A place for interesting photos, videos and links.

Re: Спектакуларно полетување

Postby karamba » 08 May 2014, 09:46

Не е ладно уопште, тоа од времето така знае да напраи :lol:

karamba
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
User avatar
 
Posts: 11838
Joined: 26 Jun 2009, 22:07
Location: Skopje,R.Makedonija

Re: Спектакуларно полетување

Postby Bobo » 08 May 2014, 09:51

Мајнус 50 минимум е тука
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
User avatar
 
Posts: 8164
Joined: 26 Oct 2007, 20:16

Re: Спектакуларно полетување

Postby karamba » 25 Jul 2015, 11:45

karamba
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
User avatar
 
Posts: 11838
Joined: 26 Jun 2009, 22:07
Location: Skopje,R.Makedonija

Previous

Return to Галерија и линкови / Gallery and links

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests