Сите на куп

Место за интересни фотографии, видеа и линкови.
A place for interesting photos, videos and links.

Сите на куп

Postby Bobo » 22 Feb 2012, 14:32

Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
User avatar
 
Posts: 8164
Joined: 26 Oct 2007, 20:16

Re: Сите на куп

Postby IgorMKD » 23 Feb 2012, 11:51

Одличен клип!
"Igor, dojde vreme skoloto da e posledna sansa za onie koi nemaat nikakov drug talent ;)".
IgorMKD
Астронаут
Астронаут
User avatar
 
Posts: 15307
Joined: 23 Nov 2006, 14:06
Location: Автокоманда, Скопје

Re: Сите на куп

Postby Зоран » 23 Feb 2012, 18:24

И мене ми се допадна.
Зоран
Mодератор
Mодератор
User avatar
 
Posts: 14550
Joined: 31 Jan 2008, 19:20

Re: Сите на куп

Postby alvarhanso » 04 Dec 2012, 00:20

..

The future is already here - it's just not evenly distributed
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 25809
Joined: 21 Jul 2007, 12:34
Location: Skopje

Re: Сите на куп

Postby Bobo » 04 Dec 2012, 10:54

Уф,симпатично видео.Него зашто сите авиони имаат различен приод толку на таа мала висина?Те некој полево,те некој подесно а богами има и некои летаат повисоко (miss app ) ваљда?

ps.Меко Љ
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
User avatar
 
Posts: 8164
Joined: 26 Oct 2007, 20:16

Re: Сите на куп

Postby Scylla » 04 Dec 2012, 11:05

Не верувам дека има толку missed, туку зависи кој авион како слетува, дали автоматско или рачно, изгледа како сончев ден па изгледа доста слетуваат на рака заради вежбање.
Airplanes usually kill you quickly - a woman takes her time.
Scylla
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
User avatar
 
Posts: 4913
Joined: 12 Jul 2006, 02:21
Location: Лозана

Re: Сите на куп

Postby Bobo » 13 Apr 2014, 07:53

Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
User avatar
 
Posts: 8164
Joined: 26 Oct 2007, 20:16

Re: Сите на куп

Postby Bobo » 07 Mar 2019, 22:39

Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
User avatar
 
Posts: 8164
Joined: 26 Oct 2007, 20:16


Return to Галерија и линкови / Gallery and links

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests