Добар пилот & Добар Хеликоптер =

Место за интересни фотографии, видеа и линкови.
A place for interesting photos, videos and links.

Добар пилот & Добар Хеликоптер =

Postby Bobo » 25 Aug 2012, 16:58

Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
User avatar
 
Posts: 8100
Joined: 26 Oct 2007, 20:16

Re: Добар пилот & Добар Хеликоптер =

Postby Bobo » 01 Sep 2012, 11:48Whooop whoop whoop..x999
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
User avatar
 
Posts: 8100
Joined: 26 Oct 2007, 20:16

Re: Добар пилот & Добар Хеликоптер =

Postby Bobo » 01 Sep 2012, 11:51За момент помислив дека е RC хеликоптер,а тоа да ти било 1:1 размер!
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
User avatar
 
Posts: 8100
Joined: 26 Oct 2007, 20:16

Re: Добар пилот & Добар Хеликоптер =

Postby Bobo » 01 Sep 2012, 12:02

Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
User avatar
 
Posts: 8100
Joined: 26 Oct 2007, 20:16

Re: Добар пилот & Добар Хеликоптер =

Postby Bobo » 02 Nov 2012, 14:37

Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
User avatar
 
Posts: 8100
Joined: 26 Oct 2007, 20:16

Re: Добар пилот & Добар Хеликоптер =

Postby Bobo » 12 Apr 2014, 09:03Му дише даската во главата на пилотов!
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
User avatar
 
Posts: 8100
Joined: 26 Oct 2007, 20:16


Return to Галерија и линкови / Gallery and links

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest