Свети Николе од птичја перспектива

Место за интересни фотографии, видеа и линкови.
A place for interesting photos, videos and links.

Свети Николе од птичја перспектива

Postby Vlat4enceto » 23 Nov 2013, 16:03

Па еве, после неколку дена монтажа и средување, конечно дојде и до МАФ. Уживајте :)
Vlat4enceto
Падобранец
Падобранец
User avatar
 
Posts: 159
Joined: 16 Jul 2010, 21:30

Return to Галерија и линкови / Gallery and links

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests