Aerospace Power 2001

Место за интересни фотографии, видеа и линкови.
A place for interesting photos, videos and links.

Aerospace Power 2001

Postby Airbus » 20 Jun 2014, 23:18

Дечки конечно успеав да си го најдам CD-то кое ми го донесоа од Америка далечната 2003-та година, со промотивни клипови и на крај показна воена вежба. Ги средив колку што можев, и ги ставив на youtube. Уживајте. :)

п.с. Сите фанови на америчка авијација дужите пиво! :D

И на крај, видеото од самата вежба:

Image المجد للسرب ٩٦ اعتراضية
Airbus
Капетан на А380
Капетан на А380
User avatar
 
Posts: 1632
Joined: 02 Dec 2006, 18:07
Location: Boston, Maassachusetts

Return to Галерија и линкови / Gallery and links

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests