Тито и неговиот DC-6

Место за интересни фотографии, видеа и линкови.
A place for interesting photos, videos and links.

Тито и неговиот DC-6

Postby BORG » 03 Jun 2017, 22:58

Нека нека не ми замерат админите,ама ако ја има оваа тема на друго место слободно нека се префрли или затвори.

Инаку налетав на еден документарец за Титовиот DC-6.

Image

на ЈУ Туб па да го споделам со вас (инаку на 6:59 min се спомнува )

Еве го линкот

https://www.youtube.com/watch?v=x4PlcKf ... 452.494081

И неколку други инфо

http://www.flyingbulls.at/en/fleet/douglas-dc-6b/

http://www.balkanwarhistory.com/2016/06 ... ction.html

http://otpisani.niceboard.com/t1300-predsednieki-avioni
BORG
Капетан на А380
Капетан на А380
User avatar
 
Posts: 1328
Joined: 15 Jul 2006, 22:09
Location: YYZ Toronto -Mississauga ON

Return to Галерија и линкови / Gallery and links

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests