Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

За оние кои ги интересираат фотографските техники и џаболебарење на аеродромите.
For those who are interested in the technics of photography and like to spend time near airports.

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Postby Canemakedonski » 26 Sep 2016, 22:02

Image
Canemakedonski
Капетан на SR-71 Blackbird
Капетан на SR-71 Blackbird
User avatar
 
Posts: 5545
Joined: 11 Nov 2006, 22:12
Location: Prilep

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Postby dragan_mig31 » 26 Sep 2016, 22:40

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 21444
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Postby dragan_mig31 » 27 Sep 2016, 14:47

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 21444
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Postby dragan_mig31 » 29 Sep 2016, 12:17

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 21444
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Postby alvarhanso » 30 Sep 2016, 13:49

Image
..

The future is already here - it's just not evenly distributed
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 25415
Joined: 21 Jul 2007, 12:34
Location: Skopje

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Postby Bobo » 30 Sep 2016, 14:58

alvarhanso wrote:Image


Топ, доста време и нерви треба за фоткава. Иако овде мислам дека има 4-5 склопени во една.
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
User avatar
 
Posts: 8072
Joined: 26 Oct 2007, 20:16

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Postby Canemakedonski » 30 Sep 2016, 19:15

Bobo wrote:
alvarhanso wrote:Image


Топ, доста време и нерви треба за фоткава. Иако овде мислам дека има 4-5 склопени во една.

Не знам, мене ми се чини дека една е фотографија со експозиција цела ноќ по тоа како е снимен изгревањето и заоѓањето на ѕвездите. Како само мереле експозиција...
Canemakedonski
Капетан на SR-71 Blackbird
Капетан на SR-71 Blackbird
User avatar
 
Posts: 5545
Joined: 11 Nov 2006, 22:12
Location: Prilep

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Postby dragan_mig31 » 02 Oct 2016, 16:52

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 21444
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Postby dragan_mig31 » 02 Oct 2016, 23:32

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 21444
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Postby Марко СВ.Н. » 04 Oct 2016, 13:19

Image
Марко СВ.Н.
Капетан на B747
Капетан на  B747
User avatar
 
Posts: 1024
Joined: 24 May 2013, 19:32
Location: Свети Николе

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Postby Марко СВ.Н. » 04 Oct 2016, 13:21

Image
Марко СВ.Н.
Капетан на B747
Капетан на  B747
User avatar
 
Posts: 1024
Joined: 24 May 2013, 19:32
Location: Свети Николе

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Postby dragan_mig31 » 07 Oct 2016, 13:08

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 21444
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Postby dragan_mig31 » 08 Oct 2016, 19:59

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 21444
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Postby alvarhanso » 09 Oct 2016, 16:58

Image
..

The future is already here - it's just not evenly distributed
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 25415
Joined: 21 Jul 2007, 12:34
Location: Skopje

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Postby dragan_mig31 » 10 Oct 2016, 10:52

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 21444
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Postby dragan_mig31 » 10 Oct 2016, 14:23

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 21444
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Postby dragan_mig31 » 11 Oct 2016, 09:54

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 21444
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Postby dragan_mig31 » 11 Oct 2016, 13:29

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 21444
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Postby dragan_mig31 » 12 Oct 2016, 20:23

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 21444
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Postby dragan_mig31 » 19 Oct 2016, 00:30

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 21444
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

PreviousNext

Return to Фотографија и спотери / Photography and spotters

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron