Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

За оние кои ги интересираат фотографските техники и џаболебарење на аеродромите.
For those who are interested in the technics of photography and like to spend time near airports.

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Postby dragan_mig31 » 26 May 2018, 00:07

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
Online
 
Posts: 21657
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Postby dragan_mig31 » 27 May 2018, 09:38

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
Online
 
Posts: 21657
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Postby dragan_mig31 » 29 May 2018, 21:25

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
Online
 
Posts: 21657
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Postby dragan_mig31 » 03 Jun 2018, 09:34

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
Online
 
Posts: 21657
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Postby filipv » 04 Jun 2018, 08:40

Boeing C-14

Image
filipv
Капетан на А380
Капетан на А380
User avatar
 
Posts: 1540
Joined: 13 Dec 2017, 11:54

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Postby dragan_mig31 » 04 Jun 2018, 11:22

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
Online
 
Posts: 21657
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Postby dragan_mig31 » 07 Jun 2018, 09:59

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
Online
 
Posts: 21657
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Postby dragan_mig31 » 17 Jun 2018, 14:08

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
Online
 
Posts: 21657
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Postby dragan_mig31 » 20 Jun 2018, 23:20

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
Online
 
Posts: 21657
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Postby dragan_mig31 » 21 Jun 2018, 08:15

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
Online
 
Posts: 21657
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Postby dragan_mig31 » 22 Jun 2018, 18:06

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
Online
 
Posts: 21657
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Postby dragan_mig31 » 24 Jun 2018, 09:20

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
Online
 
Posts: 21657
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Postby dragan_mig31 » 25 Jun 2018, 12:35

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
Online
 
Posts: 21657
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Postby filipv » 25 Jun 2018, 16:04

Носот на SR-71A

Image
filipv
Капетан на А380
Капетан на А380
User avatar
 
Posts: 1540
Joined: 13 Dec 2017, 11:54

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Postby filipv » 25 Jun 2018, 16:08

Image
filipv
Капетан на А380
Капетан на А380
User avatar
 
Posts: 1540
Joined: 13 Dec 2017, 11:54

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Postby karamba » 27 Jun 2018, 07:38

Image
karamba
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
User avatar
 
Posts: 11788
Joined: 26 Jun 2009, 22:07
Location: Skopje,R.Makedonija

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Postby filipv » 27 Jun 2018, 16:01

karamba wrote:Image


уфффф што мерак му имам удрено на ова авионче не си свесен.

Во перверзните „што ќе си купиш ако имаш миљарда долари“ фантазии, обавезно си купувам едно вакво, унутра го кастомизирам во луксузен јебодром без да прашувам колку кошта, а после си леткам од остров на остров, од плажа на плажа...

Какви каталини, какви цесни со пловки... Ова е озбилен авион со озбилни перформанси.
filipv
Капетан на А380
Капетан на А380
User avatar
 
Posts: 1540
Joined: 13 Dec 2017, 11:54

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Postby karamba » 27 Jun 2018, 17:38

filipv wrote:
karamba wrote:Image


уфффф што мерак му имам удрено на ова авионче не си свесен.

Во перверзните „што ќе си купиш ако имаш миљарда долари“ фантазии, обавезно си купувам едно вакво, унутра го кастомизирам во луксузен јебодром без да прашувам колку кошта, а после си леткам од остров на остров, од плажа на плажа...

Какви каталини, какви цесни со пловки... Ова е озбилен авион со озбилни перформанси.


:lol: Е не си саглам друже Филип...ме изнасмеа, дај боже да ти се реализира фантазијава па макар и на сон! :bravo:

Многу убава машина е стварно.
karamba
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
User avatar
 
Posts: 11788
Joined: 26 Jun 2009, 22:07
Location: Skopje,R.Makedonija

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Postby dragan_mig31 » 29 Jun 2018, 17:51

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
Online
 
Posts: 21657
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Postby Zoran MAF » 01 Jul 2018, 20:41

.
Mijak 2
Si vis pacem, para bellum. Хочешь мира - готовься к войне
Zoran MAF
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
User avatar
 
Posts: 4894
Joined: 02 Jul 2014, 18:44
Location: За Никаде

PreviousNext

Return to Фотографија и спотери / Photography and spotters

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests