Летечки спотерски викенд на Александар Велики

За оние кои ги интересираат фотографските техники и џаболебарење на аеродромите.
For those who are interested in the technics of photography and like to spend time near airports.

Re: Летечки спотерски викенд на Александар Велики

Postby Bobo » 29 Dec 2011, 00:42

karamba wrote:
IgorMKD wrote:Денес на Аце слета карго 747... Барем така сум информиран... Ајде има ли јунак да се најде да го овековечи овој момент.

Овој или евентуално некој друг ваков од флотава на NATIONAL Air Cargo го видов на аеродром во неделата на 25.12 околу пладне, несекојдневна глетка за кај нас, штрчи во опкружувањето :) од патарина се гледаше...
20111003110724157625-org.jpg


http://footage.shutterstock.com/clip-25 ... audio.html
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
User avatar
 
Posts: 8061
Joined: 26 Oct 2007, 20:16

Re: Летечки спотерски викенд на Александар Велики

Postby dragan_mig31 » 03 Apr 2012, 13:50

Сликано денес од аутопут :)

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 21353
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Летечки спотерски викенд на Александар Велики

Postby Bobo » 03 Apr 2012, 14:29

dragan_mig31 wrote:Сликано денес од аутопут :)

ImageЧива е крнтијава?
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
User avatar
 
Posts: 8061
Joined: 26 Oct 2007, 20:16

Re: Летечки спотерски викенд на Александар Велики

Postby dragan_mig31 » 03 Apr 2012, 17:17

Српски е .Yu-BRK
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 21353
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Летечки спотерски викенд на Александар Велики

Postby EDRILICAR » 07 Apr 2012, 14:47

Image

Image
EDRILICAR
Капетан на B747
Капетан на  B747
User avatar
 
Posts: 806
Joined: 24 Jan 2007, 15:56
Location: Skopje, Republic of Macedonia

Re: Летечки спотерски викенд на Александар Велики

Postby Bobo » 08 May 2012, 18:27

Си грмит

Image
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
User avatar
 
Posts: 8061
Joined: 26 Oct 2007, 20:16

Re: Летечки спотерски викенд на Александар Велики

Postby IgorMKD » 18 Aug 2012, 18:59

...

Image

Image

Image

Image
"Igor, dojde vreme skoloto da e posledna sansa za onie koi nemaat nikakov drug talent ;)".
IgorMKD
Астронаут
Астронаут
User avatar
 
Posts: 15301
Joined: 23 Nov 2006, 14:06
Location: Автокоманда, Скопје

Re: Летечки спотерски викенд на Александар Велики

Postby dragan_mig31 » 18 Aug 2012, 19:06

џам фотки
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 21353
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Летечки спотерски викенд на Александар Велики

Postby KVARK » 22 Aug 2012, 08:19

Брееее, од четири комада, 3 од Партизанска ескадрила... :D
Останете желни за знаење! Останете несериозни!

Стив Џобс
KVARK
Политички комесар
Политички комесар
User avatar
 
Posts: 3753
Joined: 06 Aug 2006, 22:39
Location: New Foxсиче!

Re: Летечки спотерски викенд на Александар Велики

Postby Bobo » 26 Sep 2012, 15:04

Image
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
User avatar
 
Posts: 8061
Joined: 26 Oct 2007, 20:16

Re: Летечки спотерски викенд на Александар Велики

Postby Bobo » 12 Apr 2014, 18:53

Денешното правење скара,мирот и спокојот ми беше нарушен од повекје птици..меѓу нив беше и ова

пс.Далеку се од добри фотки,но нека има

Image
Image
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
User avatar
 
Posts: 8061
Joined: 26 Oct 2007, 20:16

Re: Летечки спотерски викенд на Александар Велики

Postby Bobo » 25 Apr 2014, 22:46

http://www.supercruise.nl/Articels/Alba ... donia.html

Незнам каде да ја ставам темава,мислам тука е ок
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
User avatar
 
Posts: 8061
Joined: 26 Oct 2007, 20:16

Re: Летечки спотерски викенд на Александар Велики

Postby dragan_mig31 » 26 Apr 2014, 14:49

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 21353
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Previous

Return to Фотографија и спотери / Photography and spotters

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

cron