Чистење на форумот

За оние кои ги интересираат фотографските техники и џаболебарење на аеродромите.
For those who are interested in the technics of photography and like to spend time near airports.

Чистење на форумот

Postby Mad Scientist » 12 Jul 2010, 11:54

Во наредниве недела дена ќе се изврши масовно на цело село чистење на форумот Фотографија и спотери. Се што не припаѓа во него ќе биде преместено или отстрането. Во иднина внимавајте што постирате во овој форум. Тука се стваат исклучиво:
1. Слики на кои самите сте сте автори или некој друг ве овластил да ги ставите неговите слики.
2. Написи и дискусии за фотографијата како хоби или професија.
Се друго што содржи слика или видео а не спаѓа во погоре наведените категории треба да оди во Галерија и линкови.
No good deed remains unpunished.

Нормален текст - Пишува љубител на авијација
Здебелен црвен и искосен текст - Пишува модератор
Mad Scientist
On the mike at 120.3
On the mike at 120.3
User avatar
 
Posts: 773
Joined: 05 Oct 2006, 17:42

Return to Фотографија и спотери / Photography and spotters

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests

cron