Супер Пума и градежните работи на Водно

За оние кои ги интересираат фотографските техники и џаболебарење на аеродромите.
For those who are interested in the technics of photography and like to spend time near airports.

Re: Супер Пума и градежните работи на Водно

Postby Princ » 04 Nov 2010, 21:14

Сликите се петка, браво :)
Image
Princ
Администратор
User avatar
 
Posts: 162
Joined: 03 Aug 2006, 15:34
Location: SKP

Re: Супер Пума и градежните работи на Водно

Postby Bobo » 19 Feb 2011, 12:47Po tolku vreme mi tekna da go staam :se_predavam:
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
User avatar
 
Posts: 8061
Joined: 26 Oct 2007, 20:16

Previous

Return to Фотографија и спотери / Photography and spotters

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests