Спотинг на Брник

За оние кои ги интересираат фотографските техники и џаболебарење на аеродромите.
For those who are interested in the technics of photography and like to spend time near airports.

Re: Спотинг на Брник

Postby AlexGreat » 04 Feb 2011, 09:57

filipv wrote:Слушајте сега, мангупи, не се прајте луди туку кажете ќе идеме за Љубљана или не? Јас сум човек со еден куп професионални и семејни обврски и морам да знам однапред дали идеме или не.

Ќе слетува ли антоновот во Љубљана?

Кога?

Кој све иде?

По колку пари се сите спремни да понесат? (минимум 100 евра од човек ќе завршат работа)

Ајде, јас сум загреан, више најавив дека може пуф да ме снема на ден-два од дома/работа.

:bravo:
AlexGreat
Пилот на Су-25
Пилот на Су-25
User avatar
 
Posts: 9157
Joined: 05 Mar 2009, 22:18

Return to Фотографија и спотери / Photography and spotters

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests