Z3-HHC

За оние кои ги интересираат фотографските техники и џаболебарење на аеродромите.
For those who are interested in the technics of photography and like to spend time near airports.

Re: Z3-HHC

Postby karamba » 08 May 2011, 11:08

Знаев дека ќе го начекаш денес :bravo:
karamba
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
User avatar
 
Posts: 11378
Joined: 26 Jun 2009, 22:07
Location: Skopje,R.Makedonija

Re: Z3-HHC

Postby Bobo » 08 May 2011, 11:55

Што ти прави 70-700 2.8 Браво. Ја направив иста ваква ама со раката на ..... низ прозор :lol:
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
User avatar
 
Posts: 8061
Joined: 26 Oct 2007, 20:16

Re: Z3-HHC

Postby Bobo » 08 May 2011, 11:55

Иначе дебелиов у белото е Бошко од сител(спортскиот коментатор)
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
User avatar
 
Posts: 8061
Joined: 26 Oct 2007, 20:16

Re: Z3-HHC

Postby Bobo » 08 May 2011, 12:12

Мало олеснување после летање

Бошко мочка! :)

Image
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
User avatar
 
Posts: 8061
Joined: 26 Oct 2007, 20:16

Re: Z3-HHC

Postby Bobo » 08 May 2011, 13:15

70-200 mislev pogore! (lapsus)

Dobar objektiv ti e toj
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
User avatar
 
Posts: 8061
Joined: 26 Oct 2007, 20:16

Re: Z3-HHC

Postby MaKoM » 11 May 2011, 22:23

Bobo wrote:Мало олеснување после летање

50 EVRA
UAAaaaaaa :evil: :evil: :evil:
...shoveling shits up the hill...
MaKoM
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
User avatar
 
Posts: 4639
Joined: 04 Aug 2006, 18:07
Location: Strumica R. Makedonija

Re: Z3-HHC

Postby KVARK » 12 May 2011, 17:48

@ filipv

На ниво! :bravo: Стави ја на некоја од интернет базиве, мислам дека има материјал за да помине со позитивна рецензија.
Останете желни за знаење! Останете несериозни!

Стив Џобс
KVARK
Политички комесар
Политички комесар
User avatar
 
Posts: 3753
Joined: 06 Aug 2006, 22:39
Location: New Foxсиче!


Return to Фотографија и спотери / Photography and spotters

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 3 guests