Авиони над Свети Николе

За оние кои ги интересираат фотографските техники и џаболебарење на аеродромите.
For those who are interested in the technics of photography and like to spend time near airports.

Авиони над Свети Николе

Postby Марко СВ.Н. » 06 May 2014, 16:51

Овде ќе ставам се што имам сликано над Св.Николе
IMG_20140429_145419.jpg

IMG_20140425_145503.jpg

IMG_20140411_142726.jpg

IMG_20140414_141334.jpg

IMG_20140415_150237.jpg

IMG_20140410_182412.jpg
Марко СВ.Н.
Капетан на B747
Капетан на B747
User avatar
 
Posts: 1023
Joined: 24 May 2013, 19:32
Location: Свети Николе

Re: Авиони над Свети Николе

Postby Марко СВ.Н. » 06 May 2014, 16:54

IMG_20140506_155731.jpg

IMG_20140506_155854.jpg

IMG_20140506_155933.jpg

IMG_20140506_172440.jpg

IMG_20140506_172453.jpg
Марко СВ.Н.
Капетан на B747
Капетан на B747
User avatar
 
Posts: 1023
Joined: 24 May 2013, 19:32
Location: Свети Николе

Re: Авиони над Свети Николе

Postby Марко СВ.Н. » 07 May 2014, 12:47

IMG_20140507_133850.jpg

IMG_20140507_134017.jpg
Марко СВ.Н.
Капетан на B747
Капетан на B747
User avatar
 
Posts: 1023
Joined: 24 May 2013, 19:32
Location: Свети Николе

Re: Авиони над Свети Николе

Postby Марко СВ.Н. » 07 May 2014, 15:22

IMG_20140507_160803.jpg

IMG_20140507_161036.jpg

IMG_20140507_161057.jpg

IMG_20140507_161118.jpg

IMG_20140507_161406.jpg
Марко СВ.Н.
Капетан на B747
Капетан на B747
User avatar
 
Posts: 1023
Joined: 24 May 2013, 19:32
Location: Свети Николе

Re: Авиони над Свети Николе

Postby Марко СВ.Н. » 09 May 2014, 16:16

IMG_20140509_171148.jpg
Марко СВ.Н.
Капетан на B747
Капетан на B747
User avatar
 
Posts: 1023
Joined: 24 May 2013, 19:32
Location: Свети Николе

Re: Авиони над Свети Николе

Postby Марко СВ.Н. » 09 May 2014, 16:40

IMG_20140509_173441.jpg
Марко СВ.Н.
Капетан на B747
Капетан на B747
User avatar
 
Posts: 1023
Joined: 24 May 2013, 19:32
Location: Свети Николе

Re: Авиони над Свети Николе

Postby Марко СВ.Н. » 10 May 2014, 09:34

IMG_20140510_102341.jpg
Марко СВ.Н.
Капетан на B747
Капетан на B747
User avatar
 
Posts: 1023
Joined: 24 May 2013, 19:32
Location: Свети Николе

Re: Авиони над Свети Николе

Postby Марко СВ.Н. » 10 May 2014, 13:19

IMG_20140510_140932.jpg

IMG_20140510_140952.jpg
Марко СВ.Н.
Капетан на B747
Капетан на B747
User avatar
 
Posts: 1023
Joined: 24 May 2013, 19:32
Location: Свети Николе

Re: Авиони над Свети Николе

Postby Марко СВ.Н. » 11 May 2014, 13:35

IMG_20140511_142725.jpg
Марко СВ.Н.
Капетан на B747
Капетан на B747
User avatar
 
Posts: 1023
Joined: 24 May 2013, 19:32
Location: Свети Николе

Re: Авиони над Свети Николе

Postby Марко СВ.Н. » 11 May 2014, 14:04

IMG_20140511_145638.jpg


Баш ме изненади DC-9 додека чекав Adria CRJ-900
Марко СВ.Н.
Капетан на B747
Капетан на B747
User avatar
 
Posts: 1023
Joined: 24 May 2013, 19:32
Location: Свети Николе

Re: Авиони над Свети Николе

Postby Trpkovski Vladimir » 11 May 2014, 21:09

Не е над Свети Николе, туку над Тетово, ама нека се најдат тука. :D :D

Image

Image

Фотографирано 07.05.2014 над Тетово, некаде помеѓу 19 и 30 до 20 часот.
"Тонеме се подлабоко , моралот ни е на висина" - Извод од историскиот филм "Доброволци"

Paluba Info - Forum o naoružanju i vojsci...
Trpkovski Vladimir
Капетан на SR-71 Blackbird
Капетан на SR-71 Blackbird
User avatar
 
Posts: 5540
Joined: 17 Jan 2008, 19:22
Location: Tetovo

Re: Авиони над Свети Николе

Postby Марко СВ.Н. » 12 May 2014, 13:36

IMG_20140512_143102.jpg
Марко СВ.Н.
Капетан на B747
Капетан на B747
User avatar
 
Posts: 1023
Joined: 24 May 2013, 19:32
Location: Свети Николе

Re: Авиони над Свети Николе

Postby Марко СВ.Н. » 12 May 2014, 14:06

IMG_20140512_150127.jpg
Марко СВ.Н.
Капетан на B747
Капетан на B747
User avatar
 
Posts: 1023
Joined: 24 May 2013, 19:32
Location: Свети Николе

Re: Авиони над Свети Николе

Postby Марко СВ.Н. » 13 May 2014, 13:40

IMG_20140513_143206.jpg
Марко СВ.Н.
Капетан на B747
Капетан на B747
User avatar
 
Posts: 1023
Joined: 24 May 2013, 19:32
Location: Свети Николе

Re: Авиони над Свети Николе

Postby Марко СВ.Н. » 14 May 2014, 14:18

IMG_20140514_150026.jpg
Марко СВ.Н.
Капетан на B747
Капетан на B747
User avatar
 
Posts: 1023
Joined: 24 May 2013, 19:32
Location: Свети Николе

Re: Авиони над Свети Николе

Postby Марко СВ.Н. » 16 May 2014, 17:43

IMG_20140516_182828.jpg

IMG_20140516_183205.jpg
Марко СВ.Н.
Капетан на B747
Капетан на B747
User avatar
 
Posts: 1023
Joined: 24 May 2013, 19:32
Location: Свети Николе

Re: Авиони над Свети Николе

Postby Марко СВ.Н. » 17 May 2014, 11:35

IMG_20140517_114419.jpg
Марко СВ.Н.
Капетан на B747
Капетан на B747
User avatar
 
Posts: 1023
Joined: 24 May 2013, 19:32
Location: Свети Николе

Re: Авиони над Свети Николе

Postby Марко СВ.Н. » 21 May 2014, 15:13

IMG_20140521_160804.jpg


Ilyushin IL76T
Марко СВ.Н.
Капетан на B747
Капетан на B747
User avatar
 
Posts: 1023
Joined: 24 May 2013, 19:32
Location: Свети Николе

Re: Авиони над Свети Николе

Postby Марко СВ.Н. » 21 May 2014, 16:00

IMG_20140521_165136.jpg

IMG_20140521_165144.jpg

IMG_20140521_165245.jpg
Марко СВ.Н.
Капетан на B747
Капетан на B747
User avatar
 
Posts: 1023
Joined: 24 May 2013, 19:32
Location: Свети Николе

Re: Авиони над Свети Николе

Postby Марко СВ.Н. » 23 May 2014, 16:26

IMG_20140523_172219.jpg
Марко СВ.Н.
Капетан на B747
Капетан на B747
User avatar
 
Posts: 1023
Joined: 24 May 2013, 19:32
Location: Свети Николе

Next

Return to Фотографија и спотери / Photography and spotters

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests

cron