10ти Јуни Ден на вВИНГ

Сите интересни случувања поврзани со воздухопловството во светот.
Events and happenings in aviation in the world.

Re: 10ти Јуни Ден на вВИНГ

Postby dragan_mig31 » 10 Jun 2017, 18:33

Fala vi drugari.

Uste malce pa i 24ki ke se fotkaat :)
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 21853
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: 10ти Јуни Ден на вВИНГ

Postby karamba » 10 Jun 2018, 09:51

Cestit 10-ti Juni Den na VV. Uspesi na sekoe pole za
pripadnicite na V.Vozduhoplovstvo.
karamba
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
User avatar
 
Posts: 11999
Joined: 26 Jun 2009, 22:07
Location: Skopje,R.Makedonija

Re: 10ти Јуни Ден на вВИНГ

Postby dragan_mig31 » 10 Jun 2018, 11:08

Nek e cestit denot.za mnogu godini
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 21853
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: 10ти Јуни Ден на вВИНГ

Postby alvarhanso » 10 Jun 2018, 12:24

Вежбаа пред некој ден над Скопје, Ми-8-ца, Злин х3, и Bell х3.
..

The future is already here - it's just not evenly distributed
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 26093
Joined: 21 Jul 2007, 12:34
Location: Skopje

Re: 10ти Јуни Ден на вВИНГ

Postby dragan_mig31 » 10 Jun 2018, 22:52

Ne beshe toa vezhbanje.Toa beshe prelet u grupa po povod odbelezhuvanje na denot na VV i PVO.
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 21853
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: 10ти Јуни Ден на вВИНГ

Postby Bobo » 10 Jun 2019, 15:19

Image
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
User avatar
 
Posts: 8192
Joined: 26 Oct 2007, 20:16

Previous

Return to Аеромитинзи и случувања / Air shows and events

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests