10 Јуни Ден на ВВ и ПВО

Сите интересни случувања поврзани со воздухопловството во светот.
Events and happenings in aviation in the world.

Re: 10 Јуни Ден на ВВ и ПВО

Postby IgorMKD » 10 Jun 2014, 23:44

Ај не се жали... А дешавките околу Злин-от не ги кажуваш? :D
"Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a fukara se obogati" - Ivo Andrić
IgorMKD
Астронаут
Астронаут
User avatar
 
Posts: 15334
Joined: 23 Nov 2006, 14:06
Location: Автокоманда, Скопје

Re: 10 Јуни Ден на ВВ и ПВО

Postby dragan_mig31 » 11 Jun 2014, 00:01

Е што околу злинот? :D

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22256
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: 10 Јуни Ден на ВВ и ПВО

Postby dragan_mig31 » 11 Jun 2014, 00:27

Мора да се земе второ тело затоа што у вакви ситуации нема време за мењање леќа

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22256
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: 10 Јуни Ден на ВВ и ПВО

Postby apo_bullseye » 11 Jun 2014, 14:14

Еве придонес и од моја страна, задоволен сум, но имам уште многу фотки правење дур стекнам искуство.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
apo_bullseye
Капетан на А380
Капетан на А380
User avatar
 
Posts: 1695
Joined: 26 Feb 2010, 13:53
Location: Скопје

Re: 10 Јуни Ден на ВВ и ПВО

Postby apo_bullseye » 11 Jun 2014, 14:16

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
apo_bullseye
Капетан на А380
Капетан на А380
User avatar
 
Posts: 1695
Joined: 26 Feb 2010, 13:53
Location: Скопје

Re: 10 Јуни Ден на ВВ и ПВО

Postby Bobo » 11 Jun 2014, 14:35

Супер ти се фотките,за спотинг само ТВ мод пак ке кажам.
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
User avatar
 
Posts: 8316
Joined: 26 Oct 2007, 20:16

Re: 10 Јуни Ден на ВВ и ПВО

Postby alvarhanso » 13 Jun 2014, 13:09

..

The future is already here - it's just not evenly distributed
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 26614
Joined: 21 Jul 2007, 12:34
Location: Skopje

Re: 10 Јуни Ден на ВВ и ПВО

Postby IgorMKD » 17 Jun 2014, 13:05

Image
"Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a fukara se obogati" - Ivo Andrić
IgorMKD
Астронаут
Астронаут
User avatar
 
Posts: 15334
Joined: 23 Nov 2006, 14:06
Location: Автокоманда, Скопје

Re: 10 Јуни Ден на ВВ и ПВО

Postby dragan_mig31 » 17 Jun 2014, 13:27

Ова коа ќе станеме дел од РФ. :D
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22256
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: 10 Јуни Ден на ВВ и ПВО

Postby karamba » 10 Jun 2019, 15:05

Честито Ден на ВВ и ПВО!

Како беше дечки има ли некое фото :)
karamba
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
User avatar
 
Posts: 12347
Joined: 26 Jun 2009, 22:07
Location: Skopje,R.Makedonija

Re: 10 Јуни Ден на ВВ и ПВО

Postby dragan_mig31 » 10 Jun 2019, 15:43

karamba wrote:Честито Ден на ВВ и ПВО!

Како беше дечки има ли некое фото :)Top kako moze :D eve ti foto sum gi stail na drugo mesto.

viewtopic.php?f=23&p=267734#p267734
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22256
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Previous

Return to Аеромитинзи и случувања / Air shows and events

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron