Аеро Клуб "Скопје"- Скопје

За љубителите на лесните авиони,падобранството,едрилиците и ултралесните летала.
For the fans of the light aircraft, paragliders, private flying and sailplanes.

Re: Аеро Клуб "Скопје"- Скопје

Postby Bobo » 22 Oct 2015, 19:22

Image
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
User avatar
 
Posts: 8187
Joined: 26 Oct 2007, 20:16

Re: Аеро Клуб "Скопје"- Скопје

Postby Bobo » 22 Oct 2015, 19:23

Image
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
User avatar
 
Posts: 8187
Joined: 26 Oct 2007, 20:16

Re: Аеро Клуб "Скопје"- Скопје

Postby karamba » 22 Oct 2015, 23:59

Одлично Бока излегле и на А-нет :bravo:
karamba
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
User avatar
 
Posts: 11929
Joined: 26 Jun 2009, 22:07
Location: Skopje,R.Makedonija

Re: Аеро Клуб "Скопје"- Скопје

Postby dragan_mig31 » 22 May 2016, 23:39

♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
Online
 
Posts: 21801
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Аеро Клуб "Скопје"- Скопје

Postby dragan_mig31 » 10 Aug 2018, 23:21

https://www.libertas.mk/gradot-gi-kani-graganite-utre-da-prisustuvaat-na-poletuvaneto-na-avionot-koj-ke-prska-protiv-komartsi/

Градот ги кани граѓаните утре да присустуваат на полетувањето на авионот кој ќе прска против комарци
10.08.18 20:04
Прочитано : 303

Град Скопје ја повикува јавноста во 05.00 часот на спортскиот аеродром Стенковец, да присуствува на полетувањето на авионот кој треба да го изврши планираното прскање против комарци. Ова меѓудругото стои во денешното соопштение кое градот го испрати во обвининувањата дека видеото од денешното прскање е лажно и со него се манипулира јавноста.


„Ја увидовме грешката што ја ни ја посочија дел од вашите колеги новинари, односно сме објавиле видео за почетокот на третото прскање против комарци со авион, а кое што е од почетокот на минатиот месец, односно од второто прскање. Очекуваме ново видео за прскањето против комарци кое ќе се направи утре, и истото ќе Ви го доставиме“, велат од Градот.
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
Online
 
Posts: 21801
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Аеро Клуб "Скопје"- Скопје

Postby Iko » 11 Aug 2018, 00:43

Kje se otrujam...:lol:
Iko
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 36627
Joined: 06 Dec 2008, 22:55
Location: Cape Town, RSA

Re: Аеро Клуб "Скопје"- Скопје

Postby dragan_mig31 » 11 Aug 2018, 16:47

♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
Online
 
Posts: 21801
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Аеро Клуб "Скопје"- Скопје

Postby Bobo » 15 May 2019, 23:17

Image

Стенковец 2015
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
User avatar
 
Posts: 8187
Joined: 26 Oct 2007, 20:16

Re: Аеро Клуб "Скопје"- Скопје

Postby Bobo » 15 May 2019, 23:18

Image

Стенковец 2015та
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
User avatar
 
Posts: 8187
Joined: 26 Oct 2007, 20:16

Previous

Return to Спортска авијација / General aviation

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests