Косово / Македонија, спортска авијација

За љубителите на лесните авиони,падобранството,едрилиците и ултралесните летала.
For the fans of the light aircraft, paragliders, private flying and sailplanes.

Косово / Македонија, спортска авијација

Postby alvarhanso » 20 Jul 2019, 18:28

Косовските пилоти фрустрирани: „Во Македонија има нула бирократија“
https://www.mkd.mk/svet/analizi/kosovsk ... irokratija

Повеќе фото/видео на следниот линк:
https://kallxo.com/gjnk/burokracia-i-sh ... -e-veriut/
..

The future is already here - it's just not evenly distributed
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 26614
Joined: 21 Jul 2007, 12:34
Location: Skopje

Return to Спортска авијација / General aviation

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest