Аеро Клуб "Штип" - Штип

За љубителите на лесните авиони,падобранството,едрилиците и ултралесните летала.
For the fans of the light aircraft, paragliders, private flying and sailplanes.

Re: Аеро Клуб "Штип" - Штип

Postby Skopjeair » 29 May 2014, 15:12

Кој е со злинот? Коле од куманово?
I fly BELL 206 when I am sober!
Skopjeair
H.M. MURDOCK
H.M. MURDOCK
User avatar
 
Posts: 3184
Joined: 12 Oct 2006, 09:23

Re: Аеро Клуб "Штип" - Штип

Postby EDRILICAR » 30 Jul 2014, 17:57

EDRILICAR
Капетан на B747
Капетан на  B747
User avatar
 
Posts: 806
Joined: 24 Jan 2007, 15:56
Location: Skopje, Republic of Macedonia

Re: Аеро Клуб "Штип" - Штип

Postby laki » 23 Apr 2016, 18:12

Голтнала Донка штрафцигер а посрала мутерче
laki
Падобранец
Падобранец
User avatar
 
Posts: 36
Joined: 09 Sep 2010, 00:33
Location: Stip

Re: Аеро Клуб "Штип" - Штип

Postby laki » 12 Jun 2016, 23:23

Голтнала Донка штрафцигер а посрала мутерче
laki
Падобранец
Падобранец
User avatar
 
Posts: 36
Joined: 09 Sep 2010, 00:33
Location: Stip

Re: Аеро Клуб "Штип" - Штип

Postby laki » 31 Jan 2017, 16:08

Аеро Клубот „Штип“ ја прошири флотата со уште една едрилица „Bergfalke III“ еве некој слики
Image
Image
Image
Image
Image
Голтнала Донка штрафцигер а посрала мутерче
laki
Падобранец
Падобранец
User avatar
 
Posts: 36
Joined: 09 Sep 2010, 00:33
Location: Stip

Re: Аеро Клуб "Штип" - Штип

Postby laki » 02 Apr 2017, 11:32

Прво-Априлски активности
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Голтнала Донка штрафцигер а посрала мутерче
laki
Падобранец
Падобранец
User avatar
 
Posts: 36
Joined: 09 Sep 2010, 00:33
Location: Stip

Re: Аеро Клуб "Штип" - Штип

Postby Bobo » 02 Apr 2017, 16:03

Одлични!
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
User avatar
 
Posts: 8419
Joined: 26 Oct 2007, 20:16

Re: Аеро Клуб "Штип" - Штип

Postby laki » 06 Apr 2017, 09:59

Еве и видео од пред некој ден :D
Голтнала Донка штрафцигер а посрала мутерче
laki
Падобранец
Падобранец
User avatar
 
Posts: 36
Joined: 09 Sep 2010, 00:33
Location: Stip

Re: Аеро Клуб "Штип" - Штип

Postby laki » 09 Aug 2017, 18:27Еве и некој видео-клипови од овогодинешниве активности на А.К. Штип
Голтнала Донка штрафцигер а посрала мутерче
laki
Падобранец
Падобранец
User avatar
 
Posts: 36
Joined: 09 Sep 2010, 00:33
Location: Stip

Re: Аеро Клуб "Штип" - Штип

Postby Bobo » 09 Aug 2017, 19:31

Убави видеа.Позз
Bobo
Капетан на Bell 412
Капетан на Bell 412
User avatar
 
Posts: 8419
Joined: 26 Oct 2007, 20:16

Re: Аеро Клуб "Штип" - Штип

Postby laki » 10 Aug 2017, 16:29

Bobo wrote:Убави видеа.Позз

Фала многу, наскоро ке има и други
Голтнала Донка штрафцигер а посрала мутерче
laki
Падобранец
Падобранец
User avatar
 
Posts: 36
Joined: 09 Sep 2010, 00:33
Location: Stip

Re: Аеро Клуб "Штип" - Штип

Postby laki » 16 Jan 2018, 14:42

Еве неколку слики и едно видео од Василичарските активности :D :lol:
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Голтнала Донка штрафцигер а посрала мутерче
laki
Падобранец
Падобранец
User avatar
 
Posts: 36
Joined: 09 Sep 2010, 00:33
Location: Stip

Re: Аеро Клуб "Штип" - Штип

Postby laki » 12 Apr 2018, 12:49

Еве едно Велигденско видео 8) :lol:
Голтнала Донка штрафцигер а посрала мутерче
laki
Падобранец
Падобранец
User avatar
 
Posts: 36
Joined: 09 Sep 2010, 00:33
Location: Stip

Re: Аеро Клуб "Штип" - Штип

Postby dragan_mig31 » 31 Aug 2019, 18:54

ImageZ3-DCF by dragan cvetic, on Flickr

ImageZ3-DCF by dragan cvetic, on Flickr
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22474
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Previous

Return to Спортска авијација / General aviation

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest