Парк аеродром

Историјат на важните чекори и остварувања кои придонесле за формирањето на денешната авијација.
A historic review of the important steps and achievements that contributed for the aviation of today.

Re: Парк аеродром

Postby dragan_mig31 » 30 Sep 2013, 12:46

Едни шиптари знаат како се става и се очувава споменик на ваздухопловство.Треба да се самоубиеме сите колективно

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 21727
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Парк аеродром

Postby Зоран » 30 Sep 2013, 13:09

dragan_mig31 wrote:Едни шиптари знаат како се става и се очувава споменик на ваздухопловство.Треба да се самоубиеме сите колективно

Image


Самоубиство не е решение.
Зоран
Mодератор
Mодератор
User avatar
 
Posts: 14550
Joined: 31 Jan 2008, 19:20

Re: Парк аеродром

Postby dragan_mig31 » 30 Sep 2013, 13:15

Једино решење е веруј.СТока балканска не заслужува да живее.
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 21727
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Парк аеродром

Postby IgorMKD » 30 Sep 2013, 20:58

dragan_mig31 wrote:Едни шиптари знаат како се става и се очувава споменик на ваздухопловство.Треба да се самоубиеме сите колективно

Image


На Ринас е ова?
"Igor, dojde vreme skoloto da e posledna sansa za onie koi nemaat nikakov drug talent ;)".
IgorMKD
Астронаут
Астронаут
User avatar
 
Posts: 15310
Joined: 23 Nov 2006, 14:06
Location: Автокоманда, Скопје

Re: Парк аеродром

Postby dragan_mig31 » 30 Sep 2013, 21:02

неам појма кај е али го начекав на нет.
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 21727
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Previous

Return to Историја на авијацијата / Aviation history

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest