Американски воздухопловни фотографии од ВСВ

Историјат на важните чекори и остварувања кои придонесле за формирањето на денешната авијација.
A historic review of the important steps and achievements that contributed for the aviation of today.

Американски воздухопловни фотографии од ВСВ

Postby Scylla » 24 Oct 2012, 15:13

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
Airplanes usually kill you quickly - a woman takes her time.
Scylla
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
User avatar
 
Posts: 4913
Joined: 12 Jul 2006, 02:21
Location: Лозана

Re: Американски воздухопловни фотографии од ВСВ

Postby Scylla » 24 Oct 2012, 15:17

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
Airplanes usually kill you quickly - a woman takes her time.
Scylla
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
User avatar
 
Posts: 4913
Joined: 12 Jul 2006, 02:21
Location: Лозана

Re: Американски воздухопловни фотографии од ВСВ

Postby Scylla » 24 Oct 2012, 15:20

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
Airplanes usually kill you quickly - a woman takes her time.
Scylla
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
User avatar
 
Posts: 4913
Joined: 12 Jul 2006, 02:21
Location: Лозана

Re: Американски воздухопловни фотографии од ВСВ

Postby Scylla » 24 Oct 2012, 15:24

Airplanes usually kill you quickly - a woman takes her time.
Scylla
Капетан на Concorde
Капетан на Concorde
User avatar
 
Posts: 4913
Joined: 12 Jul 2006, 02:21
Location: Лозана

Re: Американски воздухопловни фотографии од ВСВ

Postby AlexGreat » 01 Dec 2012, 16:01

:bravo: :bravo: :bravo:
AlexGreat
Пилот на Су-25
Пилот на Су-25
User avatar
 
Posts: 9178
Joined: 05 Mar 2009, 22:18


Return to Историја на авијацијата / Aviation history

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron