Pilot accessories (каде, како, колку чини)

Пилотски муабети и случувања.
Pilot's talks and events.

Pilot accessories (каде, како, колку чини)

Postby Formylove » 02 Oct 2018, 23:41

Ајде да слушнеме од поискусните пилоти од каде ја набавуваат опремата, дали има специјализирани продавници на Балканот и во Македонија. И доколку имате нешто за продавање?!
Formylove
Падобранец
Падобранец
User avatar
 
Posts: 1
Joined: 02 Oct 2018, 23:26Return to Пилоти / Pilots

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest