Обука за Цесна 172 во Битола

За сите оние кои не се плашат да ги извалкаат рацете и облеката.
For those who are not afraid to get messy clothes and hands.

Обука за Цесна 172 во Битола

Postby avijacijamk » 01 Aug 2009, 05:18

Разбрав дека на Спортскиот аеродром "Логоварди" во Битола на 7,8,9 Август ќе се одржи обука на механичари за Цесна 172. Цената на курсот ќе биде 300 евра и кој е заинтересиран за упис на Цесна 172 нека се јави кај управникот.
Премногу анализа доведува до парализа!!!
http://www.avijacija.com.mk
avijacijamk
Капетан на А380
Капетан на А380
User avatar
 
Posts: 2476
Joined: 18 Jul 2006, 12:23
Location: Skopje, Republic of Macedonia

Postby Falcon » 03 Aug 2009, 06:20

Дали знаеш кои се инструкторите?
Falcon
Капетан на B747
Капетан на  B747
User avatar
 
Posts: 810
Joined: 06 Mar 2008, 19:59
Location: Macedonia

Postby viktor666 » 03 Aug 2009, 16:31

ke bidat od ACVP za teorija a za prakticen del drugi.
viktor666
Падобранец
Падобранец
User avatar
 
Posts: 9
Joined: 04 Jun 2009, 20:36
Location: skopje


Return to Механика / Mechanics

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest