Групно летање 24/01/2007

Дискусии околу VATSIM мрежата. Се што не ви е јасно а сакате да го дознаете.
Discussions about the VATSIM network. Everything that you don't know but you are willing to find it out.

Групно летање 24/01/2007

Postby fly_macedonia » 18 Jan 2007, 17:18

Во среда, на 24 јануари од 20 часот по локално (CET) време ме известија дека ќе има собирање на VATSIM. Ќе имало група летови од Германија и доста локални летови на Балканот. Ќе бидат активни Босна, Србија, Црна Гора, Словенија и Хрватска па би било добро и ние да се појавиме. Јас ќе бидам на контрола тогаш, а кој е заинтересиран за летање нека се пријави тука.
Зачленете се на VATSIM
fly_macedonia
Спортски пилот
Спортски пилот
User avatar
 
Posts: 373
Joined: 04 Aug 2006, 18:09
Location: Скопје, Р. Македонија

Postby avijacijamk » 18 Jan 2007, 19:45

Јас сум за, но не е лошо да ми се јавиш 2 часа унапред да ме потсетиш...
Премногу анализа доведува до парализа!!!
http://www.avijacija.com.mk
avijacijamk
Капетан на А380
Капетан на А380
User avatar
 
Posts: 2476
Joined: 18 Jul 2006, 12:23
Location: Skopje, Republic of Macedonia

Postby avijacijamk » 24 Jan 2007, 10:22

Денес е летањево, ајде се слушаме вечер на фреквенција...
Премногу анализа доведува до парализа!!!
http://www.avijacija.com.mk
avijacijamk
Капетан на А380
Капетан на А380
User avatar
 
Posts: 2476
Joined: 18 Jul 2006, 12:23
Location: Skopje, Republic of Macedonia

Postby Tito » 24 Jan 2007, 13:39

И ставете слики!
Tito
Падобранец
Падобранец
User avatar
 
Posts: 87
Joined: 19 Aug 2006, 20:04
Location: Скопје,Македонија

Postby avijacijamk » 27 Jan 2007, 12:44

Еве јас успеав да го направам скринови од радарскиот екран каде што се гледаат авионите кои доагаа од Германија, не успеав да направам скрин од мојот лет од Скопје до Сараево, затоа што од поодамна немав летано онлајн и морав да се сконцентрирам во летот и во водењето фразеологија, прво со Скопје, Белград и на крај со Сараево.

Image

Image

Image
Премногу анализа доведува до парализа!!!
http://www.avijacija.com.mk
avijacijamk
Капетан на А380
Капетан на А380
User avatar
 
Posts: 2476
Joined: 18 Jul 2006, 12:23
Location: Skopje, Republic of Macedonia


Return to MacVACC & VATSIM

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest