Презентација на MACVACC & VATSIM на Стенковец

Дискусии околу VATSIM мрежата. Се што не ви е јасно а сакате да го дознаете.
Discussions about the VATSIM network. Everything that you don't know but you are willing to find it out.

Презентација на MACVACC & VATSIM на Стенковец

Postby avijacijamk » 27 Feb 2007, 15:43

Во Сабота на 3 март 2007 година на спортскиот аеродром Стенковец ќе одржиме презентација на MACVACC & VATSIM, а исто така и на FS2004. Кој е заинтересиран да види како изгледа летањето на симулатор со контрола на летање и сите процедури, слободно нека дојде на аеродром...

Еве што се ќе биде опфатено:

- Што е VATSIM и MACVACC
- Како да се зачлените и уклучите на VATSIM
- Кој софтвер ви е потребен
- Правила на однесување на мрежата на VATSIM
- Microsoft Flight Simulator 2004
- VRC (Virtual Radar Client)
- Еден лет со Cessna 172 (школски кругови на аеродромот Александар Велики)
- Еден лет со авионот на МАТ Скопје-Охрид-Скопје (Boeing 737-300)
- Објаснување и прашања

За се што сакате да прашате можете да ми пратите e-mail на:
avijacijamk(at)yahoo.com
Премногу анализа доведува до парализа!!!
http://www.avijacija.com.mk
avijacijamk
Капетан на А380
Капетан на А380
User avatar
 
Posts: 2476
Joined: 18 Jul 2006, 12:23
Location: Skopje, Republic of Macedonia

Postby avijacijamk » 02 Mar 2007, 17:42

Презентацијата почнува утре во 12,00 часот!!!
Премногу анализа доведува до парализа!!!
http://www.avijacija.com.mk
avijacijamk
Капетан на А380
Капетан на А380
User avatar
 
Posts: 2476
Joined: 18 Jul 2006, 12:23
Location: Skopje, Republic of Macedonia

Postby Tito » 02 Mar 2007, 23:07

Дечки убаво да си поминете, јас нема да можам да дојдам (немам превоз :evil: )
Tito
Падобранец
Падобранец
User avatar
 
Posts: 87
Joined: 19 Aug 2006, 20:04
Location: Скопје,Македонија


Return to MacVACC & VATSIM

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest