Групно летање на Александар Велики во чест на Тоше Проески

Дискусии околу VATSIM мрежата. Се што не ви е јасно а сакате да го дознаете.
Discussions about the VATSIM network. Everything that you don't know but you are willing to find it out.

Групно летање на Александар Велики во чест на Тоше Проески

Postby fly_macedonia » 18 Oct 2007, 18:44

Почитувани членови на VATSIM,

Утре, на 19/10/2007, петок, во 20:00 CET (локално време), ќе започне групно летање на LWSK - Александар Велики. Се покануваат сите членови да извршат барем еден лет од или кон Скопје или Охрид. Најголем број посетители се очекуваат од Србија и Црна Гора односно SCGvACC и Jat Virtual. Има објава и на нивниот форум: http://www.scgvacc.net/forum/index.php?showtopic=2275
До настанот ќе се работи да се обезбеди што поголема посетеност. За тие што планираат да летаат пожелно е во Remarks во Flight Plan-от да напишат "In memoriam: Toše Proeski 1981-2007". Јас ќе контролирам, а ќе пробам да обезбедам помош и на другите контролорски позиции. Во секој случај и Скопје и Охрид ќе бидат покриени. Се надевам дека ќе бидете заинтересирани. Како потсетување картите се на: http://www.avijacija.com.mk/vatsim Тие што планираат да летаат нека пишат тука и по можност нека се запишат на vroute. Поздрав.
Зачленете се на VATSIM
fly_macedonia
Спортски пилот
Спортски пилот
User avatar
 
Posts: 373
Joined: 04 Aug 2006, 18:09
Location: Скопје, Р. Македонија

Postby Miki » 18 Oct 2007, 20:16

Jas ke bidam na VATSIM utre vo sekoj slucaj i se nadevam na site makedosnki piloti i apeliram do niv da ucestvuvaat na ojov event vo cest na nasiot sakan TOSE PROESKI.
Pozdrav
Miki
Падобранец
Падобранец
User avatar
 
Posts: 23
Joined: 15 May 2007, 10:46
Location: Germanija

Postby fly_macedonia » 23 Oct 2007, 22:38

Еве неколку слики од servinfo направени од колегата Ирхад, кој ми помогна како LWSS_CTR.

Image

Image
Зачленете се на VATSIM
fly_macedonia
Спортски пилот
Спортски пилот
User avatar
 
Posts: 373
Joined: 04 Aug 2006, 18:09
Location: Скопје, Р. Македонија

Postby Airbus » 19 Dec 2007, 23:31

fly_macedonia wrote:Еве неколку слики од servinfo направени од колегата Ирхад, кој ми помогна како LWSS_CTR.eee oва многу ме нервира ...

Image
Image المجد للسرب ٩٦ اعتراضية
Airbus
Капетан на А380
Капетан на А380
User avatar
 
Posts: 1636
Joined: 02 Dec 2006, 18:07
Location: Boston, Maassachusetts


Return to MacVACC & VATSIM

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests