Слики од Петровец

Дискусии околу VATSIM мрежата. Се што не ви е јасно а сакате да го дознаете.
Discussions about the VATSIM network. Everything that you don't know but you are willing to find it out.

Слики од Петровец

Postby avijacijamk » 10 Sep 2006, 00:05

Еве неколку слики од аеродромот во Петровец, сликани од еден пилот на ЈАТ, на сликите се гледа мојот авион и авионот на fly_macedonia. Јас сум MAK321, а fly_macedonia е MAK007, со другите колеги од VATSIM.

Image

Image

Image

Image

Image
Премногу анализа доведува до парализа!!!
http://www.avijacija.com.mk
avijacijamk
Капетан на А380
Капетан на А380
User avatar
 
Posts: 2476
Joined: 18 Jul 2006, 12:23
Location: Skopje, Republic of Macedonia

Postby Stefan » 10 Sep 2006, 00:11

Nadam se da vidim ponovo ovaku guzvu na LWSK :D
Image
Stefan
Падобранец
Падобранец
User avatar
 
Posts: 10
Joined: 07 Aug 2006, 20:30
Location: Beograd

Re: Слики од Петровец

Postby Dante » 31 May 2014, 22:49

posle 8 godini,, i ke bide, za kratko vreme.
Graduate ATC Engineer# TD/TA at MACvACC VATSIM #
Junior Researcher at EUROCONTROL
For once you have tasted flight you will walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been and there you will long to return. --- Leo Da Vinci
Dante
Падобранец
Падобранец
User avatar
 
Posts: 126
Joined: 17 Nov 2012, 23:42
Location: Delcevo, Macedonia


Return to MacVACC & VATSIM

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests