LWOH_APP

Дискусии околу VATSIM мрежата. Се што не ви е јасно а сакате да го дознаете.
Discussions about the VATSIM network. Everything that you don't know but you are willing to find it out.

LWOH_APP

Postby avijacijamk » 23 Sep 2006, 00:04

Ајде уште малце па ќе треба и овој радар да проработи. Кој ќе биде контролор во Охрид? :wink:
Премногу анализа доведува до парализа!!!
http://www.avijacija.com.mk
avijacijamk
Капетан на А380
Капетан на А380
User avatar
 
Posts: 2476
Joined: 18 Jul 2006, 12:23
Location: Skopje, Republic of Macedonia

Postby fly_macedonia » 23 Sep 2006, 11:22

Има време дур да се интегрира целосно и вистински, а уште повеќе време ќе треба за на VATSIM. Претпоставувам ќе се отвори нова фрекфенција, ќе треба да се направат нови карти, можеби ќе има и нови процедури.

Меѓутоа ајде, ако има некој заинтересиран за позицијава или за било која друга позиција на контрола на летање во Македонија, нека се јави :D :D :D
Зачленете се на VATSIM
fly_macedonia
Спортски пилот
Спортски пилот
User avatar
 
Posts: 373
Joined: 04 Aug 2006, 18:09
Location: Скопје, Р. Македонија


Return to MacVACC & VATSIM

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest