Нова страна на MACvACC

Дискусии околу VATSIM мрежата. Се што не ви е јасно а сакате да го дознаете.
Discussions about the VATSIM network. Everything that you don't know but you are willing to find it out.

Нова страна на MACvACC

Postby kapetan_filip » 13 Feb 2013, 10:38

Image

Како што знаете, MACvACC доби нов URL (http://macvacc.org). Па повелете на новата страна. Имаме изработе нов дизајн. Засега работи само првата страна, но наскоро ќе ги објавиме и останатите.
Filip Markoski | MACvACC director (director@macvacc.org) | AirMak VA CEO
kapetan_filip
Падобранец
Падобранец
User avatar
 
Posts: 142
Joined: 08 Feb 2009, 16:03
Location: Skopje

Re: Нова страна на MACvACC

Postby zdravkin2000 » 13 Feb 2013, 16:28

странава е одлична само напред филип
zdravkin2000
Едриличар
Едриличар
User avatar
 
Posts: 226
Joined: 02 Dec 2007, 20:00


Return to MacVACC & VATSIM

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest