Гужва над македонското небо???

Дискусии околу VATSIM мрежата. Се што не ви е јасно а сакате да го дознаете.
Discussions about the VATSIM network. Everything that you don't know but you are willing to find it out.

Гужва над македонското небо???

Postby avijacijamk » 08 Nov 2006, 12:49

Дали има интерес да се направи деновиве гужва над нашево виртуелно небо? Не е лошо да го напуниме Петровец и Охрид за промена. Може да се уклучи и воена авијација со Г-2 или Ми-24 како ВИП или така нешто. А исто така може да викнеме на помош и дечки од ЈАТ, Аир Босна, Кроатиа, и Адриа. Доколку има заинтересирани од наша страна, пријавете се овде. Фразеологијата може да биде и на македонски и на англиски, во зависност како ќе се договориме. Се надевам дека fly_macedonia нема да биде зафатен во теков на оваа недела да ни биде контролор. Поздрав
Премногу анализа доведува до парализа!!!
http://www.avijacija.com.mk
avijacijamk
Капетан на А380
Капетан на А380
User avatar
 
Posts: 2476
Joined: 18 Jul 2006, 12:23
Location: Skopje, Republic of Macedonia

Postby fly_macedonia » 08 Nov 2006, 19:50

Се разбира може да се договориме ако има заинтересирани. Кој е на VATSIM и е заинтересиран за вакво нешто нек се јави тука :!: :!:
Зачленете се на VATSIM
fly_macedonia
Спортски пилот
Спортски пилот
User avatar
 
Posts: 373
Joined: 04 Aug 2006, 18:09
Location: Скопје, Р. Македонија

Postby avijacijamk » 15 Nov 2006, 18:07

Ќе ни снема слободно место над Македонија, види колку кандидати се јавија... :oops:
Премногу анализа доведува до парализа!!!
http://www.avijacija.com.mk
avijacijamk
Капетан на А380
Капетан на А380
User avatar
 
Posts: 2476
Joined: 18 Jul 2006, 12:23
Location: Skopje, Republic of Macedonia

Postby Stefan » 15 Nov 2006, 22:45

Pozdrav,

Evo mene nije bilo dosta dugo, al kao sto sam jos davno rekao Jovanu ja sam uvek za, tako da ako treba pomoc oko organizacije, kao i ATC-a tu sam :)
Image
Stefan
Падобранец
Падобранец
User avatar
 
Posts: 10
Joined: 07 Aug 2006, 20:30
Location: Beograd

Postby JAT221 » 25 Jan 2007, 03:41

Ako treba pomoc pa makar da pravim guzvu u airspaceu kao levo smetalo samo zovite :D
JAT221
Падобранец
Падобранец
User avatar
 
Posts: 4
Joined: 18 Dec 2006, 18:41
Location: Belgrad


Return to MacVACC & VATSIM

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest