Ниски прелети (фотографии и видео)

Место за интересни фотографии, видеа и линкови.
A place for interesting photos, videos and links.

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby IgorMKD » 16 Jul 2014, 22:04

Image
"Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a fukara se obogati" - Ivo Andrić
IgorMKD
Астронаут
Астронаут
User avatar
 
Posts: 15351
Joined: 23 Nov 2006, 14:06
Location: Автокоманда, Скопје

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby karamba » 25 Jul 2014, 19:00

Image
karamba
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
User avatar
Online
 
Posts: 12681
Joined: 26 Jun 2009, 22:07
Location: Skopje,R.Makedonija

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby dragan_mig31 » 03 Aug 2014, 01:18

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22418
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby karamba » 04 Aug 2014, 08:54

Ова се ми се чини дека го зборевме еднаш али нејсе, кој заебан момент е ова и колку малку фали за бељата..., а воедно и муда од слон имал Привалов

http://infoglaz.ru/?p=35597

Image
karamba
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
User avatar
Online
 
Posts: 12681
Joined: 26 Jun 2009, 22:07
Location: Skopje,R.Makedonija

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby dragan_mig31 » 06 Aug 2014, 13:55

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22418
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby dragan_mig31 » 06 Aug 2014, 14:07

♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22418
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby apo_bullseye » 11 Aug 2014, 20:00

apo_bullseye
Капетан на А380
Капетан на А380
User avatar
 
Posts: 1695
Joined: 26 Feb 2010, 13:53
Location: Скопје

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby dragan_mig31 » 17 Aug 2014, 09:47

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22418
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby dragan_mig31 » 24 Aug 2014, 18:09

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22418
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby EDRILICAR » 26 Aug 2014, 14:01

EDRILICAR
Капетан на B747
Капетан на  B747
User avatar
 
Posts: 806
Joined: 24 Jan 2007, 15:56
Location: Skopje, Republic of Macedonia

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby EDRILICAR » 26 Aug 2014, 14:04

Image
EDRILICAR
Капетан на B747
Капетан на  B747
User avatar
 
Posts: 806
Joined: 24 Jan 2007, 15:56
Location: Skopje, Republic of Macedonia

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby dragan_mig31 » 29 Aug 2014, 11:49

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22418
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby dragan_mig31 » 02 Sep 2014, 14:51

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22418
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby dragan_mig31 » 03 Sep 2014, 09:40

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22418
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby dragan_mig31 » 04 Sep 2014, 14:56

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22418
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby Airbus » 06 Sep 2014, 03:44

За љубителите на Су-25 нека го посетат каналот, има доста добри видеа! :sluzim_narodu:

Image المجد للسرب ٩٦ اعتراضية
Airbus
Капетан на А380
Капетан на А380
User avatar
Online
 
Posts: 2159
Joined: 02 Dec 2006, 18:07
Location: Boston, Maassachusetts

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby dragan_mig31 » 16 Sep 2014, 00:06

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22418
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby dragan_mig31 » 25 Sep 2014, 11:36

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22418
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby karamba » 25 Sep 2014, 13:32

Добра слика, како ги фатил екстра се. :twisted:
karamba
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
User avatar
Online
 
Posts: 12681
Joined: 26 Jun 2009, 22:07
Location: Skopje,R.Makedonija

Re: Ниски прелети (фотографии и видео)

Postby dragan_mig31 » 01 Oct 2014, 11:46

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22418
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

PreviousNext

Return to Галерија и линкови / Gallery and links

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest