Спектакуларно слетување

Место за интересни фотографии, видеа и линкови.
A place for interesting photos, videos and links.

Re: Спектакуларно слетување

Postby IgorMKD » 01 May 2014, 01:56

Image
"Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a fukara se obogati" - Ivo Andrić
IgorMKD
Астронаут
Астронаут
User avatar
 
Posts: 15367
Joined: 23 Nov 2006, 14:06
Location: Автокоманда, Скопје

Re: Спектакуларно слетување

Postby alvarhanso » 22 May 2014, 12:05

..

The future is already here - it's just not evenly distributed
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 27320
Joined: 21 Jul 2007, 12:34
Location: Skopje

Re: Спектакуларно слетување

Postby alvarhanso » 30 Jul 2014, 00:12Да не цепидлачиме, вака така го слета. :)
..

The future is already here - it's just not evenly distributed
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 27320
Joined: 21 Jul 2007, 12:34
Location: Skopje

Re: Спектакуларно слетување

Postby IgorMKD » 30 Jul 2014, 00:24

alvarhanso wrote:http://www.youtube.com/watch?v=7aydbBl6_W0

Да не цепидлачиме, вака така го слета. :)


Седуштето секоја чест :bravo:
"Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a fukara se obogati" - Ivo Andrić
IgorMKD
Астронаут
Астронаут
User avatar
 
Posts: 15367
Joined: 23 Nov 2006, 14:06
Location: Автокоманда, Скопје

Re: Спектакуларно слетување

Postby AlexGreat » 01 Aug 2014, 17:08

Авионов претпоставувам е отпишан?
AlexGreat
Пилот на Су-25
Пилот на Су-25
User avatar
 
Posts: 9307
Joined: 05 Mar 2009, 22:18

Re: Спектакуларно слетување

Postby IgorMKD » 01 Aug 2014, 18:09

Да, авионот е отпишан...

http://aviation-safety.net/wikibase/wiki.php?id=60101
"Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a fukara se obogati" - Ivo Andrić
IgorMKD
Астронаут
Астронаут
User avatar
 
Posts: 15367
Joined: 23 Nov 2006, 14:06
Location: Автокоманда, Скопје

Re: Спектакуларно слетување

Postby alvarhanso » 23 Aug 2014, 14:44

Image
..

The future is already here - it's just not evenly distributed
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 27320
Joined: 21 Jul 2007, 12:34
Location: Skopje

Re: Спектакуларно слетување

Postby alvarhanso » 31 Aug 2014, 11:02

..

The future is already here - it's just not evenly distributed
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 27320
Joined: 21 Jul 2007, 12:34
Location: Skopje

Re: Спектакуларно слетување

Postby Марко СВ.Н. » 27 Oct 2014, 20:06

Марко СВ.Н.
Капетан на B747
Капетан на  B747
User avatar
 
Posts: 1030
Joined: 24 May 2013, 19:32
Location: Свети Николе

Re: Спектакуларно слетување

Postby Марко СВ.Н. » 28 Mar 2015, 15:18МАЈСТОР !! :bravo: :bravo:
Марко СВ.Н.
Капетан на B747
Капетан на  B747
User avatar
 
Posts: 1030
Joined: 24 May 2013, 19:32
Location: Свети Николе

Re: Спектакуларно слетување

Postby alvarhanso » 24 Jul 2015, 14:30

Едно хладноратовскo за Дргаче. :)

..

The future is already here - it's just not evenly distributed
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 27320
Joined: 21 Jul 2007, 12:34
Location: Skopje

Re: Спектакуларно слетување

Postby dragan_mig31 » 24 Jul 2015, 16:51

alvarhanso wrote:Едно хладноратовскo за Дргаче. :)
Многу јака машина.Ме чека у 72 :)
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 22505
Joined: 04 Aug 2006, 13:01
Location: Југославија

Re: Спектакуларно слетување

Postby karamba » 19 Aug 2015, 20:50

No, No, No,...perfectoo :)

karamba
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
User avatar
 
Posts: 12805
Joined: 26 Jun 2009, 22:07
Location: Skopje,R.Makedonija

Re: Спектакуларно слетување

Postby alvarhanso » 19 Aug 2015, 22:36

Ushuaia, богами, ова е буквално на крај на светот. 8)
Алал вера на мајсторот, ја слета А340-ва за сите пари.
..

The future is already here - it's just not evenly distributed
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 27320
Joined: 21 Jul 2007, 12:34
Location: Skopje

Re: Спектакуларно слетување

Postby alvarhanso » 28 Sep 2015, 19:02vs.

..

The future is already here - it's just not evenly distributed
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 27320
Joined: 21 Jul 2007, 12:34
Location: Skopje

Re: Спектакуларно слетување

Postby alvarhanso » 28 Sep 2015, 19:04

..

The future is already here - it's just not evenly distributed
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 27320
Joined: 21 Jul 2007, 12:34
Location: Skopje

Re: Спектакуларно слетување

Postby karamba » 28 Sep 2015, 19:43

Секогаш занимливи за гледање се овие видеа, Б757-ците ми се многу интересни авиони, преку лето фрштат нагоре надоле накај Грција и Турција на ФР24 кога гледам, обавезно има по некој :)
Она погоре видеото со слетувањето со бочен ветар во Дизелдорф го сетив и јас лично со едно Б737-че на ЈАТ, го расфрла лево десно ко од хартија да беше, внатре крцкаат, пукаат тоа пластиките како да се возиш во воз до Велес упм :) прпа
karamba
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
User avatar
 
Posts: 12805
Joined: 26 Jun 2009, 22:07
Location: Skopje,R.Makedonija

Re: Спектакуларно слетување

Postby IgorMKD » 04 Oct 2015, 10:25

Мое најнемирно слетување во зима на LWSK со F100 на Austrian Airlines... Не е страшно, ја тешиш девојката до тебе и оп на земја :D
"Dodju tako ponekad vremena, kada pamet zacuti, budala progovori, a fukara se obogati" - Ivo Andrić
IgorMKD
Астронаут
Астронаут
User avatar
 
Posts: 15367
Joined: 23 Nov 2006, 14:06
Location: Автокоманда, Скопје

Re: Спектакуларно слетување

Postby alvarhanso » 07 Dec 2015, 12:57

..

The future is already here - it's just not evenly distributed
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
User avatar
 
Posts: 27320
Joined: 21 Jul 2007, 12:34
Location: Skopje

Re: Спектакуларно слетување

Postby karamba » 07 Dec 2015, 14:21

Ѕвер, како го изработе слетувањево профи, секоја чест :bravo:
karamba
Капетан на Enterprise
Капетан на Enterprise
User avatar
 
Posts: 12805
Joined: 26 Jun 2009, 22:07
Location: Skopje,R.Makedonija

PreviousNext

Return to Галерија и линкови / Gallery and links

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests

cron