Do tolku e apla, so ne se ni obidoa da gi obvinat Iran i Rusija.
!!!
А кина шо им продава факин балистички проектили од среден дострел?Iko wrote:Poshto neli, samo Amerite se "zloćko"-vci, dodeka Rusite se "cvekjinja za mirisanje" koga stanuva zborot za sloboda, pravda, demokratija, nepodrzhuvanje na fazhizoidni rezhimi i slichno...(oddamna sum rekol deka e shteta shto nemame emotikon so bluenje)
Не, и нема да добијат (освен ако нешто радикално не се смени во усашкиот конгрес).James wrote:Ne dobija li sankcii od manijacive u administracijata na SAD?
Пффффт ме зезаш?dragan_mig31 wrote:Sto rusko e u sluzba na saudiska vojska ili polivicija?
појма немам за деталите. Колку што знам, у моментов користат руски пушки, шведски авакси, француски фрегати и кинески мобилни лансери.dragan_mig31 wrote:Znam deka kupuvaat ali sto od toa e za niv I go koristat u aktivna sluzba u nivnite bezbednosni sili.
Сеедно. Ако не купат од сад ќе купат од некој друг.James wrote:Logistika, logistika druze Filip. Nesporedlivo e ova sto go prodavaat site, i ona sto go prodava SAD.
Фактите не можат да бидат предмет на дебата. Можат да бидат предмет на спинување, но со тој спорт неќам да се занимавам. За тоа обрати се кај миленко, велиновска, рт, малагурски, пернар, рудан и слични интелектуални центри. Они со задоволство ќе ти објаснат дека „пошто америка продава повеќе оружје на са од русија, тогаш русија можеме одма да ја заборавиме и да се преправаме дека она тоа не го прави, а западот пу срам да му е“. Бар таква интелектуална продукција не фали у моментов. Имаш колку сакаш, ја не ти требам за тоа.James wrote:Drugovo e vo najmala raka, predmet na debata, posebno vaka povrsno objasneto.
Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 19 guests