Локон флејминг клифс 2.0 МиГ-21 БИС

Flight simulator, Lock on и останати симулации.
Flight simulator, Lock on and other flying simulators.
Post Reply
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 33057
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Локон флејминг клифс 2.0 МиГ-21 БИС

Post by dragan_mig31 »

Другар ја имам оваа чест да ви го представам најновиот адон за локон флејминг клифс 2.0.Ова е нешто невидено.Овакво ниво на квалитет кога се адони во прашање немало до сега.Најлегендарната машина е комплетно функционална од системи,авионика до наоружање.Уште како шлаг на све избација и адон за да се избере Југославија и скинови во симулаторов.Свака им част на луѓево.Одавна се немам овака забављано со локон.Наскоро следи и видео клип трибјут за ЈРВ И ПВО ос овие машини направен од нашата виртуелна ескадрила.


Image
Image
Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
KVARK
Политички комесар
Политички комесар
Posts: 3753
Joined: 06 Aug 2006, 23:39
Location: New Foxсиче!
Contact:

Re: Локон флејминг клифс 2.0 МиГ-21 БИС

Post by KVARK »

Убаво изгледа БИС-от! :bravo:
Останете желни за знаење! Останете несериозни!

Стив Џобс
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 33057
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: Локон флејминг клифс 2.0 МиГ-21 БИС

Post by dragan_mig31 »

filipv wrote:Летачкиот модел е автентичен или преземен/модификуван од друг авион?

Не сум летал вистински миг-21 бис али флајт моделот е специјално за овој адон направен од нула како што имам прочитано на игл дајнамикс форумот.Така да луѓе што го летале авионов се пофалија и искажаа задоволство на тој форум дека е бајаги добро направен.
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest