Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

За оние кои ги интересираат фотографските техники и џаболебарење на аеродромите.
For those who are interested in the technics of photography and like to spend time near airports.
Post Reply
User avatar
Iko
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 42218
Joined: 06 Dec 2008, 22:55
Location: Cape Town, RSA
Contact:

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Post by Iko »

Mene od nego (Ok de, od IDS - ne od ADV verzijava, ama sepak), istava postara fotka mi e zakon!

Image
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 26478
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Post by dragan_mig31 »

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 26478
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Post by dragan_mig31 »

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 26478
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Post by dragan_mig31 »

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 26478
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Post by dragan_mig31 »

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
Iko
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 42218
Joined: 06 Dec 2008, 22:55
Location: Cape Town, RSA
Contact:

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Post by Iko »

Ova da ne e eden od moderniziranite? Nemam videno vakva nosna sekcija porano...
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 26478
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Post by dragan_mig31 »

Prviot e eden od moderniziranite u prva ili vtora faza na modernizacija
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
Iko
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 42218
Joined: 06 Dec 2008, 22:55
Location: Cape Town, RSA
Contact:

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Post by Iko »

Interesno - samata nosna sekcija podsetuva na moderniziraniot MiG-27ML svoevremeno...
User avatar
Iko
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 42218
Joined: 06 Dec 2008, 22:55
Location: Cape Town, RSA
Contact:

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Post by Iko »

Image
User avatar
alvarhanso
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 30407
Joined: 21 Jul 2007, 13:34
Location: Skopje
Contact:

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Post by alvarhanso »

Image

Еве една за десктоп
User avatar
Iko
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 42218
Joined: 06 Dec 2008, 22:55
Location: Cape Town, RSA
Contact:

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Post by Iko »

Image
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 26478
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Post by dragan_mig31 »

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 26478
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Post by dragan_mig31 »

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
Iko
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 42218
Joined: 06 Dec 2008, 22:55
Location: Cape Town, RSA
Contact:

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Post by Iko »

Image
User avatar
Helihopter
Капетан на B737
Капетан на B737
Posts: 492
Joined: 26 May 2012, 14:05
Contact:

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Post by Helihopter »

Image


u/TheEternels on Reddit
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 26478
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Post by dragan_mig31 »

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
User avatar
dragan_mig31
Тест пилот
Тест пилот
Posts: 26478
Joined: 04 Aug 2006, 14:01
Location: Југославија
Contact:

Re: Катче за секој ден - добри слики (1 слика = 1 мислење)

Post by dragan_mig31 »

Image
♥Мuammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi♥
Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests